Mastodon Szerethetek a testemben? – Myra naplója
Gondolatok

Szerethetek a testemben?

Nagyon sokat gondolkodtam, az elmúlt hónapokban. Érdekes, hogy ezzel együtt ki is veszett belőlem a vágy, hogy legyen valakim. Befelé figyeltem, magamra, hogy tényleg ezt az utat szeretném. Nő szeretnék lenni, vagy csak valami más van a háttérben. Ezért azán nem is erőltettem magamtól semmit. Amit kívántam, azt tettem.
A legnagyobb felismerés az volt, hogy nem azt akarom, hogy mások nőnek kezeljenek. Nem érdekel ez, én akarom magam nőnek látni. Néha, mikor enged a csökött agyam, akkor el tudom hinni a képeken már Mira vagyok. Kienged bennem minden, s szépnek látom magam. Ez egyébként egyszer sem volt. Sőt, magamban tudtam, hiába edzek nem fog tetszeni a látvány. A fejemet meg egyszer sem néztem. Most már van némi őszinte mosoly.
Olvasom, és nézegetem mások átalakulását. Sejtem mit várhatok, főleg kicsiny országunkban. (FFS, azaz arc nőiesitése műtétel, mint olyan nem létezik.) Ezer meg egy buktató van. Viszont, érzem, hogy amint most élek (mégha lehet kicsit későn is), nem jó. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a kapcsolataim, mint csak arról szólt, hogy kiéljem, azt hogy nem lehetek nő.
Részben sokkal befogadóbb lettem, s elfogadóbb. Harminchét év férfiként nem tűnhet el nyomtalanul, így ha pasiként gondolok magamra most is a nők vonzanak. Nőként öltözve, vagy csak figyelve a világot, már inkább a pasikra vágyom. Egy magas, kidolgozott testű férfi átölel, én felnézek rá, s homlokon csókol. :$ Ebből is gondolom, hogy leginkább rá az igaz, hogy nem bináris vagyok.
Aztán mellbe vág a valóság. Én vagyok, akkora testszőrzettel, hogy a tudósok már keresik a DNS-ben, nem e a hiányzó láncszem őse vagyok.  Feladni nem fogom, szeretném idén elkezdeni a HTR-t (hormonterápiát). Tanulni sminkelni, s a szőr eltávolítás is tervben van. Ez talán mindig is abban volt. Végül is, csak a lottó nyeremény kéne. 
Szerintem idővel még írok ehhez a bejegyzéshez, mert most valahogy nem állt össze az egész a fejembe. Sokkal több kérdés, s válasz van bennem, csak nem tudom megfogalmazni.

Alább van a kép, mikor rájöttem Mira vagyok, mikor látom a mellem, a péniszem pedig nem. Itt a képen imádom a testem. Az, hogy overálban vagyok, inkább csak plusz. Lenne értelmes ruhám (szeretem, a testemre simulósat), akkor is tetszene. Ahh, edzeni kéne…

Leave a Reply