Mastodon Myra naplója
Uncategorized

Mi lesz egy év múlva

— 9:00 —
Leginkább 40 leszek. Az már XL, s nem extra nagy. Félelmetes, nekem aki még mindig inkább 25 körül jár. Testben. Az élet tapasztalat meg megedzett.
Szeretném, ha egy év múlva már olyan testem lenne (főleg derék alatt, még pénisszel) amit elképzeltem. Tudom, ez sok edzéssel jár. A másik, hogy szeretnék mindig Mese lenni (önmagam).

— 11:30 —
Többet akartam írni, de elfogyott az ebédidő. Beraktam a egy képet, hogy miként is szeretnék kinézni. Persze, tudom ez így vagy nem is lehet, vagy csak kis eséllyel. Talán a has, s a láb (ami leginkább tetszik) menni fog. A csípőm biztos nem lesz ilyen a vállammal, de reménykedni lehet. Szóval, ez az edzésterv. Majd írok az arc, s a haj kapcsán. Ott nehéz lenne képet hozni, így nem lesz…

— 18:30 —
Mondtam a fejemről, s a felső testemről akartam írni, meg kicsit a munkáról.
Az arcomtól tényleg csak annyit szeretnék hogy gömbölyebb legyen. Hangomtól semmit. A hajam szeretném, ha a vállam közelébe érne, s kicsit… Annyit sűrűsödne, hogy ne látszódjak kopaszodónak. Annyit, ne kelljen a paróka… Meg persze megtanulni sminkelni.
A felső testem. No, legyen már mellem. Az, hogy A vagy B kosár már nem érdekel. Minden, ami ezen túl történik már ráadás, amiért hálás lennék. ^.^

Leave a Reply