Napló

Tescos fizetés

2024. július 9., kedd 20:30

HRT 246 nap

Nincs kedvem ma írni. Valahogy minden jó dolog ellenére, rossz volt a nap. Nem találtam már a helyem ott. Túl sok hibát, és kivételezést látok. Mindenki másképpen van megítélne. Azt látom, hogy mindegy mit teszek csak a rossz oldalon lehetek. Ennek volt a csúcsa, hogy 14 nap délutánnal, és két vasárnappal kaptam 297 ezer forintot. Ez így nagyon kevés, a kamionos boltban állandó délelőttel és havi 1-2 szombattal mindig megkaptam a 330 ezret. Nem értem, egy Tesco hogy nem tudja ezt kihozni? Akkor már inkább megyek máshova ugyanennyiért.

Reggel időben keltem, kávé után borotválkoztam, majd elintéztem a ennivalómat. Időben sikerült összekészülöm, és elindulni. Ma már a Térség harmadik részét tudtam olvasni, jó könyv. Bent ahogy vártam, pékség. Továbbra is utálom, és hagyjanak már vele. Amint tudtam, el is jöttem. Csak ezt nem tudom a végtelenségig játszani, vagy amíg nem lesz más munkám. Próbálom csinálni, de valahogy mindig lecseszés a vége. Közben a kasszában sokkal jobb vagyok, ezt egyre inkább észreveszik mások is. Csak, mivel van aki nem tud sütni, és nem is tanítják meg neki. Mert így alakult.
Munka közben megrendeltem az Inkognito-t, a Boszorkány lánya-t, és a She’s not here-t nagyon várom őket. Utóbbit valahogy kiolvasom. Aztán el is fogyott a pénzem, úgy néz ki, hogy polc sem lesz egyhamar.
Voltam plazma, balkezemmel mentem, természetesen átvéreztem. Már meg sem lepődőm. Viszont, mivel kettőt mentem kaptam plusz három ezer ReWin-t. Vagy beváltom Zsu-nál, vagy összeszedek még és vegyek ruha, vagy nem tudom. Egyébként magassarkúban mentem, farmerrel. Egyik kedvenc összeállításom.
Utána DM, venni kellet sampont, meg deo-t. Persze vettem fésűt is. Ja, meg száz darabos teát bent, kemény négyszáz forintért, most el vagyok látva. Aztán Spar, Milka csillagot akartam. Lett is, meg Verbéna levendulás mini keksz. Utóbbit imádom, biztos állandóan lesz a szobában. Végül a gyógyszertárba mentem, minden gyógyszert megrendeltem. Most 46.019 forintot fizettem érte. (Két Divi, egy Andro, három Prog, két folsav.) Ki van fizetve, így már csak fel kell majd vennem. A buszt is kényelmesen elértem.
Itthon csak gépeztem kicsit, majd fürdés, Divi, vacsora. Már csak az angol van, s pár oldal olvasás. Tervezem, hogy a 40 oldalt egyenlőre 50-re viszem. Ügyes vagyok, akkor tudom teljesíteni. Más nincs.

Adatok
Címkék: napló, este, mindennapok, plazmapont, élmények
⚖ Súly: 70,25, 😴 Alvás: 4:28, 🚶‍♀️ Lépések: 11 030,
📖 Könyv: James S. A. Corey – Abaddon kapuja,
🛋 Olvasás: 50 oldal, 🔢 Szavak: 360
Időjárás: 33 / 20 °C
☀️ Napkelte: 5:02 Napnyugta: 20:49
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.68507, 17.633793
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply