Mastodon Végre kész a design – Myra naplója
Napló

Végre kész a design

2024. április 29., hétfő 20:20

HRT 175 nap

💬Gondolatok:
Két dolog határozta meg a napom. A Discord szerver, és az eljövendő munka.
Előbbinél egészen aktív vagyok, sokáig egyetlen moderátor. Kialakítani egy közösséget nem egyszerű. Pár dologban nem értettem az admin-t. Végül megbeszéltük, és elkezdtünk együttműködni. Egészen jól áll a dolog. Várom a fejleményeket.
Utóbbi esetében, hagytak abban a műszakban ahol az az ember van, aki életveszélyesen megfenyegetett. Nem transz mivoltom miatt. Állítják megváltozott, de amit én akkor láttam rajta ezt kétségbe vonom. Még ha igaz is, a sérülés bennem ott van. Mindig azt fogom várni mikor kiabál velem. PTSD, tudom.

🌞Napom:
Pihentem, kávéztam, Divi. Utána próbáltam mindent, de semmihez nem volt kedvem. Kicsit játszottam, majd megcsináltam a Molyos popup kinézetét. Tényleg jó lett. Már csak programozni kell hozzá. A héten talán kiadható állapotba hozom. Utána ebédeltem, de nem pihentem. Inkább a Discord-al foglalkoztam. Közben beépítettem a változásokat a naplóba. Olvastam is elég sokat sikerült ma, be is fejezem szerintem. Jó, csak 78 oldal. Olvasás végeztével leborotváltam a lábam, és fürödtem. Persze hajat is mostam, holnap csak a felsőtestem van. és a borotválkozás. Végére már jött is az esti rutin.

🤸‍♀️Testi változások:
Nem tudok miről beszámolni. Egy hét és átállítom a mérleget. Várom. Holnap lehet először megyek ki szoknyában. Zsu azt mondta próbáljam meg. Kaja továbbra is 1500 környékén mozog. Ma pótlásnak egy csokit ettem, nagyon szeretem a Rice Up sima csokis rizsszeletét.

⚧️Libidó (erekció):
Ahh, kicsit sem éreztem még. Pedig volt kép. Jó így, viszont a bal herém szerintem alig van egy centi. Nem tudom hogyan.

💞Érzelmek:
Feszült nagyok a munka miatt. Anyagilag, bár jókora tartozással, de úgy látom meglesz a hónap. Viszont, hogy dolgozni is elmegyek nem tudom, szeretnék, de úgy nem, hogy nem érzem magam biztonságban. Emiatt teljesen szétesek, mert tudom nem fogok időben mást találni. Hiába vagyok boldog, ez nagyon lehúzza az egészet.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Immanuel Kant – Az örök béke
Időjárás: ⛅ 26 / 11 °C
☀️ Napkelte: 5:36 Napnyugta: 19:59
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply