Mastodon Törölközö napos falunap – Myra naplója
Napló

Törölközö napos falunap

2024. május 25., szombat 23:04

HRT 201 nap

💬Gondolatok:
Szívesebben írnék most valami történetet, de ezt is meg kell csinálni. Volt ma történés, így azért van mit mesélnem.
Ma volt falunap. Gondoltam kimegyek fotózni, megnézni milyen, s enni vadpörköltet. Készültem rá. Reggel, Zsuék gyorsan el is mentek, így én gépeztem kicsit. Önéletrajzot csináltam. Majd mentem fürdeni. A falunapra elmenni, viszont értelmetlen volt. Jobban megérte volna, ha alszom. Angie sem volt kint. De nyertem egy játékot, s egy tollat. Mást nem tudok mondani róla. A kép ott készült, és kicsiny családom van rajta.
Délután már csak az önéletrajzom fejeztem be. Egészen sokáig szöszöltem vele, így meg is csúsztam. Holnap biztos vissza fekszem délelőtt, meg alszok délután is. Nem olvastam még, és angol sem volt. Sírni fogok.
Jelentkeztem egy állásra, komolyan eddig egyszer sem volt ami ilyen jó lett volna. Nagyon szuper kérdéseket tett fel a TechOffice. Élveztem az egészet. Csak, pesten van a cég. Nagyon talán tudok ingázni, vagy fel megyek…
Ma volt törölköző nap, volt is nálam egy, de senki nem kérdezte miért. Ah, csak én szeretem Douglas Adams-et.

🌞Napom:
Reggel kelés, kaja, fürdés hajmosi is. Borotválkozás, aztán falunap. Flare naciba mentem, s a lila pólóban. Kint semmi nem volt. Délután önéletrajz javítás, este olvasás megcsúszás.

🤸‍♀️Testi változások:
Továbbra is 66 kiló vagyok nagyjából. Ma biztos megettem az 1900-at, de csak mert csokiztam, és rágcsáltam ezt azt. Kezd zavarni a hasam, az viszont nem tudom mit kezdjek vele. A kedvem sem az igazi. Szóval lesz hatással rá minden.

⚧️Libidó (erekció):
Már érzem, most előbb jött, vagy az hogy tudtam ezt fogom tenni. Viszont nem az overálos csaj miatt. Inkább az érzések, a tus, a vágyakozás. Tetszik ez az átalakulás. Jobban érzem magam tőle.

💞Érzelmek:
Rossz kedvem van. Bár nagyon akartam ezt a munkát, mert alapvetően jónak tűnt. Nem az, ezt már kifejtettem. Az, hogy csak egy nap van szabadon, és nem kettő, azt nem nekem találták ki. Gyűlöletes össze-vissza menni, akkor már inkább 12 óra egybe. Szeretem a rendszert. Itt meg: de,de,sz,de,du,de,sz… Köszönöm. Ja és az összes délelőttnél plusz két órát vagyok, mert nem tudok jól beérni, és félórával később kezdek. Persze, egész június szinte délutános, és minden szombaton bent vagyok. Hát, menj a fenébe. Ebből nem kérek 290 ezerért. Szóval keresgélek mást. Sajnos, úgy tűnik a Libri szar, de azért beadtam a jelentkezésem. Aztán meglátjuk mi lesz. Az biztos, jobb helyre kell mennem, itt nem fogok haladni. Lehet Ausztria lesz. Remélem, az összejön majd.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Douglas Adams – Galaxis Útikalauz stopposoknak
Időjárás: 🌥️ 24 / 14 °C
☀️ Napkelte: 5:02 Napnyugta: 20:33
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply