Mastodon Délutános pék – Myra naplója
Napló

Délutános pék

2024. június 3., hétfő 13:11

HRT 210 nap

💬Gondolatok:
Mennyivel kevesebb, mikor telefonról ír az ember. Nem is szeretem a naplót onnan írni. Vagy időhiány, vagy a kijelző, de nem lesz olyan, mintha gépről írnám. Vagy lehet a gépelésem jobb, mint a pötyögésem.
A nap olyan tapogatózó volt, ma még fürdeném sem kellet. A borotválkozás fürdés kombinációt amúgy sem kedvelem annyira, pedig most sokat lesz benne részem. Érdekes, ha úgy borotválkozom, akkor nagyon csúnya lesz az arcom. Piros, s könnyebben sérül.
A munka kellemes volt. Pékségbe tanultam be. Nem éreztem nagyon feszítettnek, főleg, hogy kasszáztam is. Meglepett mennyien voltak. Összességében, valóban rosszabb a délutános, és mégis lazább. Amíg nem jön túl sok árú. Maradni továbbra sem tervezem.

🌞Napom:
Reggel jól tudtam kelni, még fáradt sem voltam. Kávé, Divi, reggeli. Utána olvastam és játszottam. Aztán készülhettem is. Borotválkozás, ebéd, és indulás. Munka eltelt, egészen gyorsan. A kajálás nagyon korai. A nap vége, viszont tényleg nyugis.

🤸‍♀️Testi változások:
Hatvanhét kilónál járok, de egészen jól oszlik el rajtam. Reggelim most kiadós volt, mert délutánosban megcserélődik a vacsora és a reggeli. Ebéd ma is sóska volt, sült csirkével. Vacsira a reggeli szokásos lesz. Bent nagyon korán van a szünet, ezért át kell gondolnom, hogyan rakom össze a kaját. Mindenképpen az a vége, hogy itthon ennem kell. Túl sokáig vagyok fent, és a vacsi hat körül…

⚧️Libidó (erekció):
Éreztem valamit, s vágytam is az overálra. Abban is voltam. Viszont a zizgés elmarad már. Csak a jó érzésre vágytam, így overálban is mentem dolgozni.

💞Érzelmek:
Nincs túl jó kedvem, nem találom a helyem. Az egész munka, és itthon olyan kiszakított. Megint útközben van jókedvem. Mikor haladok valahonnan valahová. Akkor érzem, hogy rendbe jöhetnek a dolgok. Ezen kívül, mintha megint minden omlana össze, kiút meg sehol. Csak én vagyok a változás, minden más a múltból jött, vagy ott raggat relikvia. Még fogalmam nincs mit kéne tennem, ezt viszont nem szeretem. Nem ez az életem, ami most folyik. Máshová tartozom…

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: H. P. Lovecraft – Onnan túlról
Időjárás: 🌧️ 23 / 15 °C
☀️ Napkelte: 4:55 Napnyugta: 20:42
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply