Napló

Nem lesz ez jobb

2024. július 10., szerda 20:29

HRT 247 nap

Bármennyire is akarom, ez a nap pocsék volt. Reggel kelni sem volt kedvem. Bemenni még inkább nem. Nagyon utálom, mikor rákényszerítenek valamire. Szóval pék lettem. Csináltam is, nem mondtak nagyon semmit, így azt sem tudtam, hogy jó vagy rossz amit csinálok. Én csináltam, mindent szabályosan. Mikor utóbb rájöttem hibáztam arról sem szóltak, semmi segítséget nem kaptam. Csak a pakolásban egy kicsit. Akkor jöttem rá, hogy az árúátvételt még mindig szeretem. Lényeg, hogy haladtam mindennel, szabályok szerint, így viszont lassú voltam. A nap végén természetesen megkaptam a lecseszést a következő műszak vezetőjétől. Aztán mikor bementem azt láttam, hogy a váltó pékséges csaj vígan ott heherészik. Közben már egy órája ment a munkaideje. Akkor csak kicsit húztam fel magam, aztán összeomlottam, hogy ilyen helyen kell megint dolgoznom. Ahol a késem eltűnik, s néha más is. Ahol neked semmit, másnak annál többet. Mindenki egyenlőbb.

Reggel realizáltam, hogy Gábris-sal együtt vagyok. Gyorsan átálltam, így készült a kaja, kávé, utána borotválkozás. Minden időben ment, busz is, be is jól értem. Benti dolgokról írtam, nem emelnék ide semmit. Egészen jól telt a nap. Nem éreztem lassúnak. Utána, lekéstem az buszt, és ezzel össze is omlottam. Gondoltam, csakazértis veszek magamnak csokit, így bementem a Spar-ba. Vettem Joy, és egy gurut és egy túró rudit, mind zéró cukros volt. Meglepően kevés kalória volt bennük. Voltam Rossman-ban is, de nem találtam ott sem levendulás dezodort. Utolsónak a gyógyszertába mentem, elhoztam a gyógyszereket. Hiába voltam nagyon boldog, az egész csak annyit ér, hogy ne bőgjek. Lényeg, hogy most bőven van gyógyszerem. Busszal haza, beszélgettem Zsu-val. Nem csináltam semmit. Nagyon meleg volt ma.
Még olvasnom kell, meg angolozni, szóval megyek.

A kép Lili-nek készült, kicsit újra felvettem a parókát. Nem volt jó. Most sem szeretem, pedig sokat segített. Arra is rájöttem, hogy ennyi hajam nem lesz. Ezt azért sajnálom, szerettem a hajam, de nem vigyáztam rá szerintem eléggé, de a genetika is számított. Nagyon sok hajam kihullott, és kevesebb nőtt vissza.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, érzelmek
Személyek: 👩‍✈️ Lili
⚖ Súly: 70,15, 😴 Alvás: 5:11, 🚶‍♀️ Lépések: 11 400,
📖 Könyv: James S. A. Corey – Abaddon kapuja,
📺 TV: Sárkányok háza, 🔢 Szavak: 320, 🛋 Olvasás: 40
Időjárás: 🌞 35 / 22 °C
☀️ Napkelte: 5:03 Napnyugta: 20:48
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★☆☆☆

Térkép

Leave a Reply