Mastodon Csendes péntek – Myra naplója
Napló

Csendes péntek

2024. március 22., péntek

HRT 137 nap

Gondolatok:
Nem történt ma semmi. Egy dolgot hagytam ki a porszívózást, de már nagyon idegesít. Holnap, vagy holnap után meg kell csinálnom. Ma csak olvasni akartam, s a naplót pótolni. Ezt sikerült is. Úgy ment el a nap hogy észre sem vettem. Nem is történt semmi.

Napom:
Reggel edzettem, majd fürödtem, holnap akarok borotválkozni. Hajmosás még kérdéses. Utána kicsit kint voltam, majd a naplót csináltam, utána ettem, majd pihentem. Sokat olvastam, ma végezni akartam a 27 képtelen történettel. Holnap már az új könyvet szeretném kezdeni, a Születésnapkat. Jónak ígérkezik.

Testi változások:
Ma mivel edzettem is, így volt plusz 500 kalóriám, s változtattam is kicsit. Jobban kijöttem. A tésztát mindenképpen le akartam cserélni rizsre. A carbonara nekem jobban bejön rizzsel. Összességében nem marad meg semmi, de nem is fogyni akarok. Hízni, csak nem hasra. Pedig oda megy. Picsogás volt, köszönöm!

Libidó (erekció):
Nem éreztem semmit, viszont reggel merevedésem volt. Álomra nem emlékszem, de ezek szerint vagy szokott szexuális álmom lenni, vagy több meredésem van, mint hittem. Fura 0,5 tesztoszteronnal, nem is lehetne spontán merevedésem. Jó, most sem állt a péniszem – arra már nem képes, de egyértelműen nagyobb volt, és duzzadtabb. Hasonló mint mikor hagyom magam felizgulni. Amúgy is utálom a péniszem, ilyenkor meg kifejezetten.

Érzelmek:
Kiégett éjjel biztonságőr érzelmi szintjével vetekszem. Mosolyogni sem mosolyogtam ma. Léteztem bele a nagyvilágba. Még a (nyugalmi) pulzusom is 63 volt, kicsit több szokott lenni.


Címkék: napló, este
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply