Mastodon Plazmapontos élmények – Myra naplója
Napló

Plazmapontos élmények

2024. március 21., csütörtök

HRT 136 nap

Gondolatok:
Nem ez a mai nap nem volt jó. Nem volt rossz kedvem, de minden okom meglehetett volna rá. Nem tudom be képzelem-e a dolgokat, vagy valósan ott vannak. Bevallom, ha ott vannak akkor sem nagyon érdekel. Idővel minden jobb lehet.

Napom:
Ez lesz a hosszú rész.
Reggel időben keltem, tudtam, csak így tudok végezni mindennel időben. Kelés után azonnal kentem, majd leborotváltam a testem. Utána kávé, majd az arcomat is. Itt most változtattam, de csak kicsivel lett jobb az eredmény. Csináltam pár testfotót, s mentem is fürdeni. Hajamat is megtudtam mosni, így tényleg jól éreztem magam. Reggeliztem, ittam a vizet. A fecskés fülbevalót választottam mára, trapéznadrággal és lazább pólóval. 
Aztán összeszólalkoztam Gábrissal, mert megkérdeztem be van-e csukva a kapu. Mikor elment, csak annyit mondott: “Ne engedd ki a kutyát.” Ebből nem tudtam, hogy meddig, erre kérdeztem rá. Támadásnak vette, bennem már gyűlt egy ideje, így visszaszóltam. Sajnos, kicsit durvábban, mint kellet volna. Mentségem legyen, tényleg egyre nehezebb vele. Ebbe viszont nem szeretnék bele menni.
Utána bementem plazmát adni. Kezdem furcsállni, hogy mióta női ruhában megyek mindig valahol a sor végén kapok helyet. Arról nem beszélve, hogy az a valódi kedvesség is eltűnt. Lehet csak a paranoia, lehet nem. Zavarni nem zavar, mert nyugisan tudok olvasni, csak meglepő. Minden simán ment, utána elmentem Spar-ba kenyérért, majd haza.
Az ebéd egy… Ahh, mi a fene 370kalc 10dkg tésztában. Alig ettem ma, mert pihi nap, s még a kaja sem kedvez nekem. Holnap sem lesz jobb, hiába lesz kardió. Tudom, hogy ez súrolja a kényszerest, de lehet csinálok magamnak rizst. Megtanulom a jázmin készítését.
Este már semmi nem volt, haladok ezzel azzal, de semmi komoly. Telik a nap, amibe semmi produktív nincs. Utálatos helyzet.

Testi változások:
Szerintem megint kevesebb a szőröm. Időszakosan tűnik csak többnek, s hogy gyorsabban nő. Másol nem vettem észre változást. Telnek a napok, dolgozik a hormon, csak ez nem gyorsvonat, inkább személy. 

Libidó (erekció):
Elélveztem ma, jó volt. Igazán jó. A fétisemre, szóval jól sejtettem. Kell az a kicsi plusz, hogy jó legyen. Nem biztos, hogy valós partnernél is így lenne, de itt kell. Oda vagyok az érintések gondolatától, s ha ez még úgy történik, hogy érzék valamelyik szervem – akár pont a bőröm, latex miatt – korlátozva van. Nagyon izgat. Ahogy a kontroll elvesztése is, olyan által akiben bízom. 

Érzelmek:
Úgy érzem, könnyebben, és jobban fel tudom kapni a vizet, de gyorsabban le is nyugszom. Valahogy lényegtelennek tűnik a kiabálás, és az idegesség. A véleményem, és az álláspontom megvédése viszont fontosabbnak. Odinért meg amúgyis mindent.
A harag részei, kicsit elmosódtak, nincs azaz elvakult rész. Az agresszióm, is hullámzik, általában szinte nincs, ha van akkor is legfeljebb valamit neki vágnék az embernek.

Címkék: napló, este
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply