Mastodon Először néztek nőnek – Myra naplója
Napló

Először néztek nőnek

2024. március 28., csütörtök

HRT 143 nap

Gondolatok:
Gondolkozom, min gondolkoztam, de semmi nem jut eszembe. Igyekszem élni az életem, és élvezni. Ma is jó volt gondolkodni, hogy mit vegyek fel. Nincs olyan sok ruhám egyébként, de így is sokkal több mint volt. Végül világosban mentem, fekete kabáttal, és cipővel.

Napom:
Reggel nem kardióztam, fürdés volt, meg szőrtelenítés. Mindennel időre végeztem is, jó volt a reggel. Ami kicsit fejfájást okozott, hogy a kaja hogy férjen bele. Végül egész jól megoldottam, de ahhoz kellet, hogy legyen egy kis sétám ma.
Plazma előtt még elugrottam a csomagomért, majd mentem is. Lett is kis rohanás belőle. Plazma viszont ma jó volt. Mikor beértem, mentem kezet mosni, s csókolomot köszöntek. Ez volt az első, hogy nőnek néztek. Majdnem ott elolvadtam. Az adás része is jól ment, gyorsan lefolytam. Utána, bár nem volt tonhalas szenya, megleptek. Kaptunk húsvétra egy kis csokinyuszit, s az akciójuk is élt lett plusz hat ezer Rewin-em. Elsiettem Sparba kenyeret venni, egyből be is tudtam állni a kasszába, így a buszt is elértem.
Itthon néztem a falat, vagy épp a monitort. Kaja, majd pihenés. Azóta csak TV, vagy bambulás beszélgetés. Nem szeretem ilyenkor magam.

Testi változások:
Úgy néz ki, hogy alakulok, ha nőnek néztek. Én nem nagyon látom, de a mai szettemet tényleg eltaláltam. A súlyom is kicsit jobb lett. 65,3-al remélem nem esek vissza. Kaja gombapaprikás volt. Igazából elég sok, de rizst meg kenyeret ettem hozzá. Holnap kiderül. A hétvégén még mindig nem tudom hogyan lesz az edzés. Nagyon gondolkodom az egyik nap kardió másik nap has és még valami. Lényeg, hogy minden nap kb. 45-55 perc legyen. Ezt tervezem most.

Libidó (erekció):
Elélveztem, de már nem is tudom miért, s mire. Nagyjából ennyi értelme is volt. Azért is csinálom, hogy ne legyen ott a kívánás. Tudjam úgy nézni a mindent, hogy nincs mögötte, de jó lenne ilyennek lenni, ebben lenni. Jobban érzem magam így. Bár érzem, ez a kevéske nem fog eltűnni, megmarad az életemben.

Érzelmek:
Hullámzó volt a kedvem, de a délelőtt nagyon feldobott. Jó volt hallani, és tudni jó úton járok. Aztán felhős lett ez ég. Szó szerint, én meg elszomorodtam. Nagyon befolyásol a napsütés. Egész délután, olyan semmi kedvem volt. Zsu is rossz hangulatban van, szóval ami reggel volt, már kevésbé marad meg.

Címkék: napló, este
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Értékelés: ★★★★☆

Leave a Reply