Napló

Lila énem

2024. június 13., csütörtök 22:28

HRT 220 nap

💬Gondolatok:
Nehéz lenne a mai napot röviden összefoglalni. Pedig nem történt semmi. Mégis úgy érzem nem voltam annyira jó, mint szeretnék lenni. Még mindig önző vagyok – igaz, megtanultam, ha engedek mindig megbánom, tudom mit akarok és az keresztül viszem. Emellett igyekszem azért mindenkinek segíteni, de a számomra legjobb munka felé mozgok.
Másik, hogy képtelen vagyok jól kezelni, ha valaki a transzságom vonja kétségbe. Persze itt a boltban csak a részegek teszik, ami egyszerű, nem válaszolok. Viszont így is végtelenül zavarban vagyok. Nem tudom mit, hogyan tehetnék. Csak arra vágyom, menjen már el a közelemből. Értem, és már érzem mit éreznek a csajok egy részeg vagy nyomulós pasi mellett. Nem túl jó. Legszívesebben elfutnál, de azzal bátorítanád. Nehéz bármit is tenni.

🌞Napom:
Reggel jól keltem. Azt viszont éreztem, ebből fürdés nem lesz. Időben nem jövök ki. Elengedtem csak így a hajam is túl sokáig nincs mosva. Jó, idő is kevés. Tíz órási busszal terveztem bemenni, de az késett tizenöt percet. Szerencsére épp időben beértem plazmára. Kicsit lassan folytam le, ami meglepett. Sejtem egy ideje, hogy számít mennyit ittál és ettél az előtte lévő napokban.
Igen, ma lilában mentem, mert megjött a farmerom. Imádom ezt a szettet. Magamra nézek, s jobb kedven lesz.
Munkában kasszáztam. Volt pár nehéz pillanat, s olyan is mikor én voltam nehéz eset. Előbbi a lényeges. Egy ittas úr kérdezgetett, hogy hogyan hívjon. Tudta a válasz, azt akarta mások is hallják. Kérdezte: akkor fiú vagyok? Milyen érdekes, ebben a kérdésben egyszersem vagyok pasi, vagy férfi. Mikor mondtam, nem nő vagyok. Csak nézett, és hangsúlyossan elkezdedd hölgyemezni. Mikor végzett sem távozott. Nevemet mondta, látszólag kikezdett velem. Megalázó volt. Gondolkoztam szóljak a biztonságinak, de úgy voltam annyit nem ér.
Munka után…

🤸‍♀️Testi változások:
A diéta hatásos, lassan ami könnyen mozog eltűnik. Azaz fogyok egy keveset. Ma már nem dézsmáltam semmit. Enni sem sokat, vagyis pont amit kell. Reggeli BelVita volt zéró cukros krémtúróval (megyesrétes), ebéd krumplis tészta, a vacsi a szokásos szendvicsek. Nasi a pufi szendvics, és egy pufi csoki. Marad még egy kicsi, így lehet otthon még valamit eszem.
A testem viszont jól változik. Nem akarok fogyni valójában, csak a hasammal kezdeni valamit. Erre meg még nincs ötletem.

⚧️Libidó (erekció):
Változnak a vágyaim. Nagyon gyorsan, és erőssen. Ami eddig biztosnek tűnt, már nem az. Próbálom megtalálni magam, s azt akire vágyom. Legyen ő pasi, vagy csaj.

💞Érzelmek:
Fárdt vagyok, összezavarodott. Napok óta fogalmam nincs a lelkem merre van arcal. Egyik pillanatról a másikra teljesen biztos lettem az identitásomban. Elengedtem a nevem, azóta a tükör sem tud megingatni. Látom magam, hogy végre haza érkezetem.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Jodi Picoult, Jennifer Finney Boylan – Bódító méz
Időjárás: ☁️ 20 / 11 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:49
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply