Mastodon Legyen valami – Myra naplója
Napló

Legyen valami

2024. április 3., szerda

HRT 149 nap

💬Gondolatok:
Kezdek pánikolni. Továbbra sincs munka. Ami igazán félelmetessé teszi, hogy december óta összesen talán 5 helyre hívtak csak. Őszintén nem tudom, velem van a hiba, vagy a világban. Az önéletrajzom itt tudjátok elolvasni. Rossz, jó? Bármi?

🌞Napom:
Reggel felkeltem, s majdnem össze is estem, így tudtam elmarad minden fele edzés. Kicsit tovább pihentem, majd kávé. Délelőtt kicseréltem a két PS-t. Most a négy van nálam egy hónapig. Felében a bátyámé a gép. Fordítottam is, aztán ebéd volt. Utána már szokásosan telt a nap. Jött Zigi így kicsit megcsúsztam, de mindennel végeztem.

🤸‍♀️Testi változások:
Nagyon fájt ma a bokám. Nem hiszem baja lenne, csak nem ehhez szokott. Combomba is volt izomláz, de azt szeretem. Tudom, hogy fejlődöm. A kaját is emiatt másképp kellet összeraknom. Egész jól sikerült is. Viszont apróbb változtatásokat még akarok. Este biztos nem eszek ennyi. Lehet csak két pirítóst. A reggeli két szendvics lesz. Az ebéd jó szokott lenni, de ma is egy picivel több lett. Ezek a finomhangolások hiányoznak még.

♀️Libidó (erekció):
Elélveztem ma, és ma raktam elsőnek reggelre az Androcur-t. Még mindig nagyon vágyom az overált. Nem tudom. Az elélvezés jó volt, megtaláltam ami izgatott. Az overál, és a zentai. Érdekel milyen lesz az este, hogy nem akkor szedem a T blokkolót. Holnapot még nem tudom. Fogalmam sincs miben megyek Plazmára. 

💞Érzelmek:
Az egész napom egy nagy elkeseredés volt. Szinte végig a sírás kerülgetett, hogy most hogyan tovább. A munkanélküli sem jött még meg. Csak azt érzem ez már kezd sok lenni, s nincs remény. Csak adjatok valami, had folytassam az utam. Csak ezt szeretném…

Címkék: napló, este
Időjárás: ⛅ 18 / 6 °C
☀️ Napkelte: 6:24 Napnyugta: 19:22
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.668575, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply