Mastodon Elkeseredett nap – Myra naplója
Napló

Elkeseredett nap

2024. április 2., kedd

HRT 148 nap

💬Gondolatok:
Nem mondom, hogy jobb napom lenne, mint tegnap. Azt biztos annyit nem fogok írni. Valahogy ma, nagyon rossz kedvem volt. Nem találtam a helyem, semmit itthon. Nagyon árnyéknak éreztem magam. Közben egyébként kezd igényem lenni a nyitásra, csak van egy napirendem, amit szeretek. Ez az egyedüllétre van kialakítva. Jó nagyon nincs is kivel beszélni, de amikor program van, akkor sem megyek emiatt. Ezen szeretnék változtatni. Egyébként jó telt a nap, amit akartam megcsináltam.

🌞Napom:
Reggel sikerült felkelnem, így tekertem is. Utána ettem is, ma már igyekeztem a normálisra visszatérni, de még akadnak kilengések. Délelőtt játszottam, és olvastam, pihentem, kicsit dolgoztam a naplón. Végre benne van a 18-as előoldal. Nagyon kellet már. Viszont a képeket nem töltöttem még fel. Este még ettem desszertet, és véletlen vitaminokat is vettem be. Holnap reggel így azok kimaradnak.

🤸‍♀️Testi változások:
Minden bajom van a futás után. Szeretem. Tudom, hogy hatott. Holnap, ha nem fáj nagyon, akkor megint tekerek. Péntekre tervezek futást, ha jó idő lesz. Ezzel a lábbal holnap még nem tudnék. Meg kell erősödnie.
Reggel már normálisan ettem, nem húsvéti bombákat. Ebédre rendeltünk, így lényegébe is jó voltam, de legközelebb a felét elteszem estére. Tényleg csak egy hajszállal volt sok. Csirkemell (90g), sajt (100g) rántva, és rizs (230g), remoulade szósz (100g). Megittam levest 4decit. A rizs volt sok, és a szósz. Este még akartam enni répatortát, de tudtam az kevés lenne, így inkább elengedtem a napot. Tekeréssel (500+ kalória) benne maradtam a vacsival és a tortával a keretben, de ennél kevesebbet akarok enni.
Tudom megint ezen picsogok. Bocsánat.

♀️Libidó (erekció):
Bújkálós volt. Nem is igazán az elélvezésre vágytam, hanem overálban lenni. Nagyon jó érzés volt egész nap bezárva lenni benne. Egy testre simuló felső volt felette. Nőies voltam, és még jól is éreztem magam egész nap. Többször kéne így lennie. 

💞Érzelmek:
Nem vagyok a toppon, egész nap sírhatnékom van. Több összetevős, hogy miért. Mindig vagy ezért, vagy azért. A kilátástalansághoz minden oknak van köze. Mostanában ráadásul az is fáj, hogy nem előbb lehettem nő. Tudom, hogy ez nem történhetett volna meg előbb. Éljen a toxikus maszkulinitás!

Címkék: napló, este
Időjárás: 🌧️ 17 / 8 °C
☀️ Napkelte: 6:26 Napnyugta: 19:21
Holdfázis: 🌗 Utolsó negyed
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply