Mastodon Munkanélküli nélkül – Myra naplója
Napló

Munkanélküli nélkül

2024. április 5., péntek

HRT 151 nap

💬Gondolatok:
Holnap. Ma viszont még ma van. Nem volt egy túl értelmes nap. Nem is igazán jutottam semmire. Az viszont kiderült, hogy bátyám sincs emléke öcsémről kb. 6-7 éves koráig. Fura, de valahogy nem volt ott velünk. Kaptam viszont egy megerősítést, hogy a kezdetektől Nonoval nagyon közel álltunk egymáshoz, és volt, hogy csak kettesben voltunk. Itt is van sok elfeledett emlékem, de megmagyarázza, hogy miért ragaszkodom hozzá ennyire és miért fontos számomra ő.
Megcsináltam az idővonalam gerincét. Tervezem megosztani, mert érdekes így látni az életem – egy ember életét. Még sok dolog hiányzik róla, nem is tudom mennyire lesz részletes. Szerintem, maradok a meghatározó dolgoknál.
A következő tervem, megosztani a képeket, az idővonalat s egy novellát (nem saját). Talán a hétvégén meglesz.

🌞Napom:
Reggel végre újra edzettem. Utána gyors fürdés, majd ettem is. Szinte. A délelőtt alig akart eltelni. Nem is tudom miért nem csináltam valamit. Lehet, mert Zsu úgy is hívogatott volna. A képeket attól még csinálhattam volna. Mindegy már. Ebéd után pihenés, majd gépezés, végül vacsi, és olvasás.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggel mértem magam. Ennek csak az az oka, hogy lássam hogyan nő a derekam, és a mellem. Nem nagyon, egyébiránt. Arra viszont csak ma jöttem rá, hogy a csípő-derék arányt nem jól vártam, mert a férfit néztem. Még egy hónap mire állíthatom a mérleget, és vele ezt is. Szóval megnéztem, ha nőibe mérek, akkor mi lesz. Tökéletes az arány. Én nem látom annak, de szerinte az. Váll-csípő arány miért nincs?
Nem alakulok még. A mai kaját viszont jól összeraktam. Ahh, nem részletezem. Lényeg maradt 100 kalóriám, edzésen felül. Kicsit éhes vagyok, de várható volt. Pár nap, és rá áll a szervezetem.

♀️Libidó (erekció):
Ez az Androcur-ral babrálás rossz ötlet volt. Holnaptól vissza is állok estére. Reggel arra keltem, hogy merevedésem van. Kétszer is. Sőt ma el is élveztem, ami nem volt jó. Azt vártam, kicsit kisebb lesz a napközbeni libidóm, de nem. Minden szétesett. Jobb az esti. Napközben úgy is másra figyelek, nem kell a plusz segítség.

💞Érzelmek:
Nyugodt voltam ma. Meglepően nagyon. Még a pénz miatt sem idegeskedtem. Nagyon rosszul állok. Tényleg nagyon. Inkább csak fásult vagyok, meg csalódott. Nem tudom nagyon mit tegyek. Kezdenek elfogyni a lehetőségeim. Félek.

Címkék: napló, este
Időjárás: ⛅ 23 / 10 °C
☀️ Napkelte: 6:20 Napnyugta: 19:25
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.66854, 17.658513
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply