Mastodon Egy éves a hajam – Myra naplója
Napló

Egy éves a hajam

2024. április 10., szerda

HRT 156 nap

💬Gondolatok:
Jól aludtam ma, nem is álmodtam. Felkelni kevésbé volt kedve, de végül neki álltam a napi dolgoknak. Jó kedvem, azért volt, mert ma egy éve, hogy nő a hajam. Előtte képet nem hoztam, mert akkor csak 3mm volt. Szerintem egész jól halad. Hiányzott nagyon már a hosszú haj. Két okból kellett lemondanom róla, az egyik a kopaszodás, a másik a bőr probléma. Jelenleg mind a kettő egészen jól áll. Normális ütemben hullik, van új hajam is, a bőröm pedig ápolom.
Igazán azt szeretem, hogy már össze is tudom fogni. Bár nem szoktam, de érzem van hossza. Sajnos, súlya nincs, ezért áll össze-vissza. Ha 100 hajam volt régen, akkor már kb. 40-50 maradt. Ez látszik, de meglátjuk mi lesz még.  

🌞Napom:
Reggel kicsit lustán keltem, de tekertem aztán. Még nem találom a helyem vele. Nem jó. Hosszú, kicsit unalmas és fogy a kitartásom is. Igaz, akaraterőből szeretem csinálni, mikor koncentrálni kell. Akkor elhalkulnak a gondolatok bennem. Utána csak fürdés, majd reggeli, Zsunak segítettem főzni kicsit. Haladtam ezzel azzal, de nem sokat. Lassan összeáll mit szeretnék a naplóba, s lehet lesz ami végül a blogban köt ki. Ebéd után kicsit pihentem. Akartam, mert hívtak a laborból, hogy nem jó az időpont. Variálhattam át a holnapot. Túlélem, de pont tegnap kaptam meg, hogy nem viselem jól a változásokat. Igaz. Miután megoldódott, kicsit öltözködtem, ha már egyedül voltam. Még nem tudom, holnap mibe megyek, van pár jó ötlet. Mentem ma futni is, kedvem volt. Amíg ki nem léptem. Rettenetesen hűvös volt kint. Míg ki nem értem, majd megfagytam. A futás fárasztó volt, de most még ez is a dolga. A tempót továbbra sem bírom eltalálni. Hazaérve, csak pihegtem, Zsunak segítettem elpakolni. Babráltam, hogy a futásokat valahogy megosszam, de még nem tudom megteszem-e. Nem akarom kiadni hol élek. Meg is késtem a vacsival, és még nem olvastam, angoloztam.

🤸‍♀️Testi változások:
Ma volt megint minden. Tekerés, futás. Lett is 700 plusz. Enni jól tudtam, és bent is maradtam az 1500 alatt. Egy forrócsokinyira. Kicsit zavar, hogy nem úgy alakulok, ahogy várom, de adok még időt. Szeretném, ha kicsit gyorsabban menne le. Most 65,5 környékén járok. Ingadozik, hol kicsit több, hol kevesebb. Talán a reggeli, és délutáni mozgás segít. Várom mi lesz. A másik, hogy a kaja lopkodásról le kéne szoknom. Pár falatok, de az is sok lehet. Valamivel ki kell váltanom.

♀️Libidó (erekció):
November óta nem volt, hogy egymás után három nap elélveztem volna. Nem is érte meg, de mindegy. Szerintem csak egyszerűen próbálok abba a kellemes érzésbe menekülni, mert jelenleg az életem nem túl rózsás. Most egy darabig, nem akarom a péniszem érinteni…

💞Érzelmek:
Jól éreztem magam, a hajam miatt, az edzések is oldottak, és készülök holnapra. Jön három overál, s egy maxi ruha. Ma rájöttem, hogy a forró kávé adomány. Annyira jól tud esni, s melegít is. A tea is, de az nincs annyira kézre. Na, érzelmek. Meg Vagyok, de egyre kevésbé tart a jókedv. Kezdek kevésbé hinni benne, hogy ezt ki tudom jól hozni, vagy bárhogyan. Fogalmam nincs hogyan tovább.

Címkék: napló, este
Időjárás: 🌬️ 18 / 11 °C
☀️ Napkelte: 6:10 Napnyugta: 19:32
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Leave a Reply