Mastodon Vidám dolgok – Myra naplója
Napló

Vidám dolgok

2024. április 25., csütörtök 21:19

HRT 171 nap

💬Gondolatok:
Az agyalás ma elmaradt. Voltak persze gondolatok, de csak ennyi. Továbbra is meglepő Threads-en mennyien kíváncsiak rám. Oda rendszeresen írok is, amikor épp történik velem a dolog, vagy egészen gyorsan utána. Ott ezek leszenek kitéve, itt marad minden a régiben. Egyébként oldalt van egy menü jel, ott olvashatók is ezek a csacsogások. Igyekszem mindenkire válaszolni.
— 21:43 —
Ide szeretnék majd több gondolatot hozni, így nagyon kicsit lehet átalakul, de csak annyiban, hogy az idő be lesz szúrva, hogy mikor írtam az adott részt. Mint fent, a kinézet később lesz szebb. Az a baj, hogy mindig későn állok neki írni, s így nem marad időm pár dolgot kibontani. Ezt szeretném javítani. Ha soknak ítélem az agymenést akkor majd megy külön bejegyzésnek.

🌞Napom:
Reggel időben keltem, borotválkozás, fürdés, hajmosás. Aztán mégis késéseb lettem. Elértem a buszt, időben be is értünk. Elsőnek a könyvért mentem, fura volt az Update-be menni. Simán vettem volna hozzá valami, csak na, nem az a csaj vagyok. Gyorsan kibontottam, egy Csányi Vilmos könyv jött. Utána a Plazmaponton kértem, ha lehet a választott nevemen hívjanak be, s jelezzék a többieknek. Kiderült, hogy a lapomra nem írhatják rá. (Hogy negatív felhanggal, vagy sem, de megoldották.) Mire odaértem, hogy behívjanak már így hívtak. Nagyon jó érzés volt. Sőt kérdezte is az Iza, hogy miért ezt a nevet választottam. Pár mondatot mondtam is az okáról. Azért kértem, mert a héten egyértelművé vált, ha a régi férfi nevemen mutatkozom be, akkor automatikusan férfinak kezelnek. Mikor nem ismerik, akkor jellemzőbb, hogy nőnek néznek. Szóval köszönöm kedves kormányom. 🖕
Utána megint találkozom volt, most egy Libri karácsonyi különkiadásért. Ez is meglett, már az eladó meglepően fiatal kisasszony volt. Aranyosan alig mert megszólítani. A könyv kicsit ragadt, de simán lemosható volt. Elrohantam a buszra, haza jöttem. Ettem, pihentem.
Délután volt kedvem is, és lehetőségem is kimenni a Kauflandba. Igazán csak ki akarom próbálni az ottani dolgokat. Most egy sajtkrémet hozam. Még nem tudom, de vészmegoldásnak jó, mert most csak tömlőssajtot eszek. Vajra vadászok. Utána haza, itthon Divi, kaja, és most írok. Ki lehet találni, megcsúszva.

🤸‍♀️Testi változások:
Fogalmam nincs mit akarok, és hogyan fogom összerakni az életem, ha három műszakba megyek. Most is zavar a nem mozgás. Holnap már szeretnék tekerni. (Bejön a Vodafone, ott nyolcra kell menni. Reggel bele tudom szuszakolni.) Jelenleg keveset változom, a súlyomat hagyjuk. Azt nem fogom megérteni, én elengedtem. Inkább figyelek az arcomra, a mellemre és a hasamra. A terv, hogy hasra edzek most a kardió mellett.

⚧️Libidó (erekció):
Ma aktív volt, de végül nem élveztem el. Minek, annyira nem vágytam rá. Bár jó is tud lenni, valahogy kevésnek éreztem a vágyat most.

💞Érzelmek:
Stabilabb vagyok, hogy tudom van munkám. Előre félek, hogy mi lesz, és hogyan lesz. Viszont van, pénz keresek. Tudom a három műszakot is megoldom majd. Fene tudja hogyan, lehet gondolkozni kéne rajta. Most úgy többé kevésbé elégedett vagyok magammal, mint testileg, mint lelkileg.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Mérei Ferenc – V. Binét Ágnes – Gyermeklélektan
Időjárás: 13 / 2 °C
☀️ Napkelte: 5:42 Napnyugta: 19:53
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.867175, 17.758657
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply