Mastodon Kutya hideg tavasz – Myra naplója
Napló

Kutya hideg tavasz

2024. április 24., szerda 20:45

HRT 170 nap

💬Gondolatok:
Rettenetesen hideg volt ma, de mindent megcsináltam. Büszke vagyok magamra. A rossz, hogy bár lett munkám, az három műszak, egy olyan gyárban, ahol már voltam. Életemben az első lesz, hogy visszatérek valahová. Ezt is el kell kezdeni egyszer.
Időközben írogatom ki a történéseket ide oda. Threads, belső facebook csoport. Egész érdekes viták lettek. Ami fura, hogy interneten tényleg több a negatív hang, vagy aki hangosan kimondja. Nehéz velük mit kezdeni, mert nem látnak, ahogy te sem őket. Vitázni fogok, ha látom nincs értelme, akkor hagyom majd. Kiállok magamért, s igyekszem őket is megérteni, eddig értelmes indokot nem kaptam. Várom türelemmel. Nem mondták ki, hogy “nem tartalak nőnek”, csak utaltak rá.
Megjegyzés: túl sokszor használom a nem szót, és ez zavar. A top tíz szó: még 496db, vagyok 526db, egy 563db, jó 650db, csak 782db, de 983db, volt 1049db, hogy 1226db, is 1518db, nem 2658db (4%). Ez 418 bejegyzés 76681 szavából és 10929 mondatból jött össze.

🌞Napom:
Reggel pihentem, és később keltem. Nem is kapkodtam, de a hideg nagyon visszatartott. Végül egy szeretem szettet raktam össze, amiben nőiesen nézek ki. Kijutni az ip3-ba még egyszerű volt. Ott is elég határozott voltam, hogy egyből fogadjanak. Tudtam, hogy mit várjak. Tisztában voltam vele, a női öltözőbe nem mehetek. Van is erre félmegoldásom, sajnos szoknyában nem fogok menni. Addig talán el sem jutok. Időben sikerült is tovább mennem. Következő állomásom a Pláza volt, és a Vodafone. Nagyon meglepett, hogy a vezető a szemembe nézett, s annyit mondott: “mit számít ez?” Bár ott is pasiként kezeltek sajnos. Még fogalmam nincs mi lesz. Péntekig válaszolnak. Bevallom tetszik, aztán hogy belülről milyen, passz.
Utána bementem a Auchanba, fizetésnél, mivel rohantam, otthagytam a powerbankom. Mikor visszamentem kisasszonynak hívtak, olyan jó érzés volt. A buszokat elértem aztán, haza is értem, ettem. Azt hittem ma lesz a Libri olvasós napja, elindultam Zsuékkal Győrbe. Nem ma volt, pedig biztosan tudtam. Voltunk Sparban is, meg KFC. Most meg itt vagyok megint megcsúszva, mert válaszolgatok.

🤸‍♀️Testi változások:
Tegnap néztem az arcom, és újra arra jutottam, hogy inkább vagyok duci, mint pasi. Felemeltem a kalóriát 1750, az 1510-ről. Ma sem értem ez az 1500-at. Enni viszont így szabadabban tudtam. Jó volt, hogy ma már nem akartam fogyni. Sokat segített, hogy vegyek olyan dolgokat amit nem tettem volna. Pékárút így is ott hagytam. Azt még nem bírom megenni. Vettem viszont Light, és könnyed Majonézt. Végre ehetek azt is. Leginkább azért vettem, hogy legyen kukoricasalátám. Valószínű, ilyet többször is fogok csinálni. Még krémtúróra is rávettem magam. Szeretném, ha az arcom újra kerekebb lenne. Ez a cél. A súlyom lehet követni az oldalán.

⚧️Libidó (erekció):
Örültem, hogy léteztem. Annyira hideg volt, érezni sem éreztem a péniszem.

💞Érzelmek:
Nagyon kettős volt a nap, szinte mindenben. Jó, hogy van munkám, rossz amilyen. Levitt az életről, hogy mindenhol pasinak kezelnek, ahol tudják a nevem, miközben a boltban nő lettem. Kiegyensúlyozott voltam. Még sok erőm van, de leginkább csak letojok mindenkit. Lesz pénzem, lehetek akinek érzem magam. Azokkal fogom magam körbe venni, akik elfogadnak.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Mérei Ferenc – V. Binét Ágnes – Gyermeklélektan
Időjárás: 8 / 5 °C
☀️ Napkelte: 5:44 Napnyugta: 19:52
Holdfázis: 🌕 Telihold
Hely: 47.699607, 17.677011
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply