Mastodon Jobb munkanap – Myra naplója
Napló

Jobb munkanap

2024. május 27., hétfő 20:06

HRT 203 nap

💬Gondolatok:
Nagyon sokat gondolkodtam ma, és jutottam is valamire, de nem igazán emlékszem. Az biztos, hogy bár ma jobb volt a munka most sem érzem szívesen mennék. Úgy gondolom, hogy azért, mert össze vissza kell dolgozni. Szeretem a rendszert. Ezt szeretném az egész életemben. Csinálok én elég dolgot. A munka legyen stabil, és állandó. Mindig ugyan az, csak munka legyen változatos. Kíváncsi lennék, ha egyedül élnék akkor hogyan oldanám meg.
Igen tudom mit akartam, az elmenni vágyamhoz. Eddig nem éreztem ez, hogy szeretném, ha egyedül lennék. Szeretném ott lenni, élni a napjaim. Érezni, hogy a napom be van osztva. Lemegyek Odinnal, olvasok. Játszok. Írók, alszom. Főzni, takarítani.

🌞Napom:
Reggel időben keltem, egészen jól keletem. Időben is voltam végig. Buszon tudtam olvasni, de nagyon gyorsan beér. Munka jobb volt, de valamiért nagyon lassan telik az idő bent. Nem tudok rájönni a miértjére. Utána elértem a korábbi buszt, így időben itthon voltam. Játszottam kicsit, de fáradt vagyok. Nagyon jó most játszani, szeretem a játékot. Utána olvastam, írtam a napi dolgokat. Egészen jól összeraktam. Már csak angol lesz, és olvasás.

🤸‍♀️Testi változások:
Hízok, és szebb az arcom, a hátrány, hogy a hasam is nő. Ami meg nagyon zavar. Egyenlőre az arc fontosabb. Enni egészen szokásosan ettem. Reggel szendvics, majd pufi szendvics. Ebéd vadas (500g), aztán jött a banán. Sok banánt ettem. Szerintem ma vagy egy kilót. Imádom. Délután egy szendvics hazafelé. Itthon csak vacsora(4 pirítós gépsonkával), s egy forrócsoki. A sok banán miatt úgy döntöttem, hogy a zöldséget és a gyümölcsöt (egymagában) nem számolom. Azért mert keveset eszem. Kell.

⚧️Libidó (erekció):
Ahh, gondolni sem jutott időm rá. Vágyam sem volt.

💞Érzelmek:
Fáradt vagyok, nem jön össze a pihenés. Tudok teljesíteni, de annyira korán kéne feküdni, hogy nem tudom akkor a dolgaim elintézni. Lehet nincs is más bajom. Azt nem tudom miért álmodtam azt, hogy egy kaméleon megharap.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Kalibán háborúja
Időjárás: ⛅ 27 / 14 °C
☀️ Napkelte: 5:00 Napnyugta: 20:35
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply