Napló

Már nem mondhatom ki

2024. július 8., hétfő 20:33

HRT 245 nap

Ma miközben azon gondolkoztam, hogy beszólok a 23 éves műszakvezetőmnek, aki a világ legflegmább vezetője. Rájöttem, hogy nem tehetem. Ennek semmi köze a munkához, vagy ahhoz, hogy felettesem. Ma már egy közösség, egy társadalmi csoport egy tagja vagyok. Nem az lesz, hogy ő bunkó, hanem hogy a transzok bunkók. Egyéb más jelzővel. Már nem csak engem fognak megítélni, hanem minden transzneműt. Ennek persze van jó oldala is, pozitív esetben, mindenkire pozitívan reagálnak. Ez már itt a neten igyekszem is közvetíteni. Jelenleg a közvélemény vagy azt hiszi ripacsok vagyunk, vagy misztikus bujkáló lények. Pedig mi is gyarló emberek vagyunk, hibázunk, s próbáljuk javítani őket. Emiatt a gondolatmenet miatt lett az ikon, mert van súlya annak amit teszek és mondok.

Reggel időben tudtam kelni, de ezt tudtam, mert kellet. Kávé után borotválkoztam, majd készülődtem. Lehet tovább is aludhatnék, de így kényelmesen tudok elkészülni. kifelé menet próbáltam a bérletem megvenni. Hát, nem ment annyi szúnyog volt. Egyfolytában csapkodnod kellet magadról. Nekem csak a kezem, és az nyakam volt szabad, de azt is összecsipkedték. A buszon megvettem a bérletet, és még olvasni is volt időm.
Munkában, ahogy vártam pékségre kerültem. Lényegében emiatt fogok felmondani, mert másnak lehet, hogy ne legyen pék. Elintéztem, hogy csak fél távig kelljen, de holnap már nem úszom meg. A délutáni részéhez semmi kedvem. Egészen gazdaságtalanul csináltam, de végig volt minden. A vezető srác a végén már nem szólt hozzám, s csapkodott a közelemben. Tudom karma, de jó volt látni, hogy mennyire nem bírja. Annyira szívesen beolvasnék neki, de nem lehet. A nap végén még a dátumokat be kellet írnom, így visszavezényletek. Túléltem, de piszkosul rühellem a pékséget. Nem értem, ha jó vagyok egy helyen, akkor mért kell máshova tenni? Hagyjuk, tipikus emberi hozzáállás, mikor a fejedre nőnek az emberek.
Munka után a buszt is elértem, hazafelé jövőt is. Igaz megint futnom kellet rá. Tudtam ott is olvasni.
Itthon leginkább olvastam, mert holnap plazmán már a következőt akarom. Fürödtem, borotválkoztam és hajat is mostam. Igen, az íróasztalt is rendbe tettem, ez volt a mi terv. Tudom nyitni az ablakot, és nagy hely van. Varrni is tudok majd.
Már csak az angol van, és még egy kis olvasás. Enni reggel hamburger szendvics volt gépsonkával, ebéd rakott krumpli, a vacsi hotdog májpástétommal. Pont jó is lettem.

A kép amit hoztam azért érdekes, mert az első képet imádom. Nagyon szeretem rajta a testem. Másfél éves kép, 2023 februárjában készült. Annyira jó látni, hogy bár kicsit elhíztam, végre olyan a testem amire vágytam. Nem kellenek trükkök, és kitömni a melltartót. Tisztán én vagyok.

Adatok
Címkék: napló, este
⚖ Súly: 70,55, 😴 Alvás: 3:46, 🚶‍♀️ Lépések: 8 940,
📖 Könyv: Anthony Burgess – Gépnarancs,
🛋 Olvasás: 110, 🔢 Szavak: 420
Időjárás: ⛅ 30 / 19 °C
☀️ Napkelte: 5:01 Napnyugta: 20:49
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★☆☆☆

Térkép

Leave a Reply