Napló

Találkozás Lilivel

2024. július 7., vasárnap 21:00

HRT 244 nap

Nagyon sok gondolatom volt ma. Elsősorban, hogy miért tűnt el minden nőiesség belőlem megint. Én legalábbis semmit nem látok. Olyannak látom az arcom, mint nyolc hónappal ezelőtt. Lehet mert többször élvezek el? Vágyom rá, de tudom akkor több tesztoszteron szabadul fel. Emiatt, most teljes megtartóztatás lesz, hogy lássam változom-e. Tudom, hogy ez lehetetlen, és van amit észre veszek, de inkább csak annyit, hogy hét kilót és ez látszik. Nem a gyógyszerek, azok mintha nem is hatottak volna. Ezek a napok nagyon nehezek, és erre még rá is tesz egy lapáttal a világ. Mindenki uramnak szólított. Lassan sírni tudnék. Napok óta összetudnám törni a tükröt. Arra tippelek, hogy a hangulatomhoz van köze, de ennyire? Meglepne, arra nem tudok választ, hogy a cisz nőknél vajon van-e hasonló változás. Az hogy – egyenlőre – csak gondolatban diétázok nem lehet rá hatással, mert nem lettem kevesebb kiló, sőt… Tényleg nem tudok másra gondolni, minthogy én magam csinálom a hangulatommal, és azzal hogy hamis képet látok a tükörben. Lili azt mondta, hogy nő vagyok, s neki van ebben tapasztalata, minden nemú identitású embert ismer.
Igen, végre találkoztam Lili-vel újra. Nagyon jó volt látni, és beszélgetni vele. Csak nem jutottunk a végére. Amiért találkoztunk arról nem is beszélgettünk végül. Elvittem Odin-t, így végig az ebekről., és munkáról folyt a csevegés. Elsőnek, alig talált meg. Aztán a Mandaláról derült ki, hogy még zárva van. Így a Fűszeresbe mentünk. Megérte, mert tudtam olyan cappuccino kérnem, amin extra+extra tejszín van. Nem fotóztam sajnos, erre majd rá kéne szoknom. Jó volt. Odin Lili tonhalas szendvicséből kapott. Utána sokáig beszélgettünk, közben a nap is a ház mögé vonult. Én rendeltem még egy levendulás jégkását, ami isteni volt. A kettőért fizettem kétezer forintot.
Lili-től kaptam egy sütit, ami fehércsokis volt, és nagyon jó. Névnapi ajándék, de legközelebb én választok majd helyet. Indulás előtt, még megismerkedtem a párjával is. Nagyon tipikusan tanár úr érzés. Jó volt oda figyelni rá, és olyanokkal beszélgetni akikben van gondolat. Hiányzott már nagyon. Olvasmányokról volt szó. Ez volt a találkozás története, és emiatt is hoztam ezt az ikont.

Reggel megint nem bírtam kelni, nem megy mostanában. Utána már csak egy gyors kávéra volt időm, Divi előtt. Aztán reggeli volt. Gofri krémtúróval. Utána nem tudom mi volt. Azt tudom nem fürödtem, mert elszámoltam magam a busszal, így rohannom kellet rá. Egészen jól elértük Odin-nal. Bent míg vártuk a találkozót a Kotyogós-ba mentünk. Utána találkozó, írtam róla. Aztán haza, ebéd rántott sajt krumplival és tartárral. Itthon kicsit aludtam, egyszerűen nem bírtam. Előtte elélveztem, nem volt rossz, de jó sem. Az zavar, hogy ma kétszer volt. Úgy érzem magam, mint egy elcseszett shemale. Ébredés után fürödtem, s nekiálltam az esti rutinnak. Persze előtte Divi, és vacsora. Finomat ettem. Hotdog buci májpástétommal, és uborkával. Már csak olvasás van hátra, de ez a könyv kínszenvedés. Nem rossz a történet, de a nyelvezet zavaró, mintha félig halandzsa nyelven olvasnék. Talán még időben is tudok feküdni. Bár, a holnapot nem várom, egyre inkább nem szeretek ott dolgozni. Nem tudod mi lesz, hogy lesz.

Adatok
Címkék: napló, este, gondolatok, élmények
Személyek: 🐕 Odin, 👩‍✈️ Lili
⚖ Súly: 71,4, 😴 Alvás: 7:50, 🚶‍♀️ Lépések: 6 000,
📖 Könyv: Anthony Burgess – Gépnarancs,
🔢 Szavak: 500, 🛋 Olvasás: 50 oldal,
Időjárás: 🌞 29 / 19 °C
☀️ Napkelte: 5:00 Napnyugta: 20:50
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.685364, 17.634356
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply