Mastodon Újra első munkanap – Myra naplója
Napló

Újra első munkanap

2024. május 2., csütörtök 16:00

HRT 178 nap

💬Gondolatok:
— 16:01 —
Na, első napnak nem is rossz. Bár várjuk ki a végét. Egyenlőre ez sem tetszik, hogy így kell írnom, viszont este már csak kirakni lesz időm. Olvasás is egyenlőre akadozik.
— 17:32 —
Hát ez nem túl vidám. Valahogy nem jön ki úgy ahogy várnám. Nincs itt amit szeretnék, ez felszültéget hoz. Majd lesz valami. Ja, s fejetlenség is van azért. Maga a gép jó, legszívesebben olvasnék a takt idejében. Jó lenne.
— 20:01 —
Próbáltam olvasni, valamit kitalálni a szabadidőmben. Ahhoz kevés, hogy bármi hasznos legyen. Írni lehet, vagy tévézni, és egyenlőre ennyit tudok.
— 23:38 —
Itt a vége a napnak, egészen kibírható, de meg kell még találnom magam ebben a munkában. Meg a munkahelyen is. Nagyon kevésbé éreztem magam nőiesen, de nincs nagyon olyan nadrágom amit szívesen koszítanék ott. Talán veszek még Dechlaton-ost erre direkt. Utána is tudom használni.

🌞Napom:
Reggel időben keltem, ami hat órát jelent. Utána a szokásos, majd nagyfürdés, s még kicsit olvasni is tudtam. Viszont kevés volt az arra szánt időm. Ebédeltem, majd készültem is munkába. Munka egész jó volt, bár fársztó. Tényleg nagyon gyors nap volt.

🤸‍♀️Testi változások:
Kicsit lehet híztam, de nem vészes. Viszont többet is eszek. Az arcom egyértelműen olyan mint egy tál bab. Nem tudom mikor akat nőiesedni. Hullámokban nézek ki nőiesen.

⚧️Libidó (erekció):
Semmi, meg is lepett volna. Csak a munkára figyeltem. Még a ruhám is pasis, de elviselhető.

💞Érzelmek:
Annyira nem ingok most. Ad egy stabilitás a munka és a trans közösség. Ami segít az ilyen napokat átvészelni. Most viszont, mivel kicsit sem nézek ki Myra-nak, nagyon kell a közösség, az oda tartozás. Persze, köszben mindenki vagy túl van a nagy műtéten, vagy most lesz neki, én meg még csak azt sem látom, hogy meg tudom-e venni a gyógyszerem. Hiszem, hogy ezzel csak erősít az élet!

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Leviatán ébredése
Időjárás: 🌧️ 23 / 14 °C
☀️ Napkelte: 5:31 Napnyugta: 20:03
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.699535, 17.676913
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply