Napló

Copfos lány

2024. június 16., vasárnap 20:13

HRT 223 nap

💬Gondolatok:
Vasárnap nem túl nagy élvezettel dolgozik az ember. Azért jó volt egész nap szinte a kasszában lenni. Viszont nehéz nap volt. Rengetegen voltak. A képen is látszik, végig két copfban volt a hajam. Kezdenek megszokni a vevők, mert a szemük sem rebbent. Egyedül a végén lettem kicsit morcos, de egész jól tudtam kezelni. Van még mit fejlődni. Megint a takarítást rám lett hárítva. Morogtam magamban, aztán kikapcsoltam, és megcsináltam.
Nagyon nem gondolkodtam semmin. Még ülepszik bennem a Bódító méz. Holnap lehet megírom a gondolataim hozzá. Ma inkább agyban pihentem, jól éreztem magam.

🌞Napom:
Reggel egészen jól keltem, kiszedtem az ebédet, majd borotválkoztam. Reggeli készítés, és mehettem is. Ma a sminket ki is hagytam. Pihent a testem. Munkába jól beértem, pont elértem a buszt, csak az volt a rossz, hogy esett az eső. Bent már nem volt nehéz a dolog, inkább csak az, hogy végig kellet állni a napot. Tényleg alig lehetett pihenni. Sokat kellet segíteni is. Nem hiszem lassú lettem volna. Utána bevittek a vidékibe, így olvasni is tudtam.
Haza érve, ahogy terveztem, elmentem pihenni. Keveset, de tudtam. Zsu megint keresett, miközben aludtam. Fogalamam nincs miért, szólok ha nem jövök haza. Lényegében utána már csak játszottam, és vacsoráztam. Most még hallgatom a gitároktatás, olvasnom kell, és angolozni. Utána még játszani szeretnék.

🤸‍♀️Testi változások:
Hát, hatvannyolc kiló vagyok. Így soknak érzem, de szinte alig látszik rajtam. Van egy kis hasam, és az oldalamon is látszik, de összességében, inkább nőies. Jó, a hasam nem.
Reggelit úgy vittem, hogy jó legyen az egész napom. Ami sikerült is. Lasagne volt az ebéd, de a vacsit találtam el jól. Hot dog bucival ettem bajor fasírtot, mindezt sajtkrémmel, kaliforniai paprikával és ketchuppal. Meg grilleztem, nagyon ütős lett. Utána még ittam forrócsokit. Jó volt ma enni, s eleget is ettem, ki sem csúsztam.

⚧️Libidó (erekció):
Ahh, semmi. Délután volt egy érdekes pillanat. Félálomban, kicsit irányított volt, de nem emlékszem mi volt. Lényeg, hogy élveztem az erotikus álmot, és merevedésem volt. Nem túlzó, de érzékelhető. Ez is hónapok óta az első volt. Ezt most akartam, és élveztem is.

💞Érzelmek:
Nagyon fáradt voltam ma, más érzelem nem nagyon jutott szóhoz. Túlélésre játszottam.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Konrad Lorenz – A civilizált emberiség nyolc halálos bűne
Időjárás: 🌦️ 25 / 16 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:51
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply