Mastodon 330 telefon reggele – Myra naplója
Napló

330 telefon reggele

2024. május 13., hétfő 21:12

HRT 189 nap

💬Gondolatok:
Volt ma valami? Igen, tudom. Nem keveset telefonáltam. Már reggel elkezdtem hívni a győri kórház központját, hogy szerezzek időpontot tüdőszűrésre. Nem volt egyszerű szülés. Háromszázharminc !330! hívást kellet hozzá kiindítanom, amiből háromszor felvették, de nem kapcsoltak, elment vele másfél óra hívásom és pénzem. Végül kaptam időpontot. Május 31-re, két hét múlva. Munkához kellene. Jó, akkor CardiRex. Holnap megyek, és intézek mindent egy nap. Minden jól alakul akkor hétfőn kezdhetek. A három hét helyett. Szégyen.

🌞Napom:
Reggeli kelés után, ettem, majd nem tudom mit csinálok napközben. Összefolynak a dolgok. Nagyon egyformák a napok. Már kezd sok lenni, dolgozni kell már.
Este csináltam magamnak kukoricasalátát. Lényege a kalóriszegény majonéz volt, de így is csak 50 kalóriát nyerem. Még dolgozni kell rajta, de van finom salim, ami csak az enyém, és imádom.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggel 65 kiló alá néztem be. Szóval biztosan fogyok. Értem, hogy a kaja most olyan, és én is igyekszem egészségesen enni. Váltottam is a reggeli szinte egyszer sem éri el 350 kalóriát. Sokkal jobban vagyok így. Inkább ebédet, és vacsorát szeretek enni. Azt már nem tudom ez mennyire jó.
A másik, hogy a mellem változik. Nem tudom mit csinál, de érzem. Néha fáj, de leginkább csak ott van. Lehet a szövetek változnak, s így az érzékelés is. Akármi is történik én élvezem.

⚧️Libidó (erekció):
Nagyon éreztem, de nem volt aktív. Inkább csak sugdolózás a fülembe. Az is csak nagyon gyengén. Holnap lehet már lesz kedven, s vágyam is. Bár napok óta a mire, s a miért a nagyobb kérdés. Amíg nem látom élvezném ezt, lehet nem fogok. Kihal belőlem a libidó. Remélem a reggeli is, jó az már rég nincs, de mióta maszturbálok nem volt, hogy egy hétnél több kimarad volna. Az is mát HRT alatt volt, most már 9 napnál tartok, amig vággyal.

💞Érzelmek:
Megvagyok nem izgulok, nem félek. Várom a jövőt, várom a pénteket Alizzal. Holnap megveszem a következő adag bogyókat is. Tényleg jól érzem magam a bőrömben. Izgalmas rész jön az életemben, de azt még nem látom merre tarok. Több út is van, szerencsére az összesben benne van Odin is.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Edgar Allan Poe – A kút és az inga
Időjárás: ⛅ 22 / 11 °C
☀️ Napkelte: 5:15 Napnyugta: 20:18
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply