Napló

Kilecvenedik plazmaadás

2024. június 27., csütörtök 22:42

HRT 234 nap

Ma volt a 90-ik plazmaadásom. Szeretek járni. Két okból teszem. Ma már inkább mert szeretem a rendszerességet, és az ott dolgozókat. Szeretek velük beszélni, hallgatni őket miközben olvasok. Jó kicsit megpihenni náluk. Mintha az unokatestvéremékhez mennék látogatóba.
A másik oka a juttatások. A nagyrészét mai napig könyvekre fordítom. A könyvtáram nagyrészét 250 könyvet tettem már a kapott juttatásokból. Ma már a nőiességemet segítő dolgokat is veszek. Smink, borotva dolgok. Nagy segítség ez. Az anyagi dolgok melett, kapok még csoki, üdítő, szendvics, kávé. Mondom rokon látogatás. Tudom, amíg engednek járni fogok. Kicsit megpihenek a rohanó mindennapokban.
Az ikont is emiatt választottam.

Reggel időben keltem, mert időben kellet kenni. Így aztán volt időm, amivel semmit nem kezdtem. Csak ültem és néztem ki a fejemből. Reggelire kefir és belvita softy volt. Szeretem, csak most kicsit kevés. Vissza kell állnia a szervezetemnek. A csokikat pusztítom, már nincs is. Csak amit kaptam. Ezen a héten még tehetem, de már holnap tekerek, és a 12 óra kaja nélkül is elkezdődött. Nehéz, de nem megoldhatatlan. Mivel reggel és este hétkor mindenképpen ennem kell a gyógyszer miatt. Meglátjuk, arcom hogyan reagál. Az a legkényesebb pont. Délelőtt csak borotválkoztam, más semmi. Ebéd nem volt, mert mentem plazmapont. Minden időben volt, csak inni felejtettem el. Annyira nem lett vészes, kávékkal nagyjából 1,4 liter meglett, vagy több. Ott két év után új képet csináltattam. Mindenki mondta, ideje volt. Szerintem, jó alkalom volt a mai.
Utána vettem könyveket. Három részt a térségből, Azt is ami nehezen megszerezhető. Így is otthagytam tizenötezer forintot. Utána körbe néztem, bár tudtam, az éves tervemhez nincs könyv itt, és keretem sem lenne rá. Aztán rá találtam a legújabb (post homost) kötetére Fodor Ákosnak. Egyből meg is vettem, mert szeretem, és gyűjtöm. Ki is olvastam. Sajnos, a régi köteteket arányárban mérik.
Munka előtt ebédeltem, vagyis ketté szedtem a Curry csirkét. A másik felét szünetemben ettem meg. Bár kasszáztam javarészt Frigg megint úgy nézett rám, mintha megöltem volna a kutyáját. Nagyon nem jövök ki vele. Megint mentem pékséget felkészíteni (amit nem is lehetne), csak nem értem miért én. Üres hűtő, s nem tudom mi van egyáltalán, mert nem én dolgoztam ott, de van rá fél órád. Köszi! Szóval jó lesz az egy nap pihi, utána Tyr-el leszek.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, plazmapont
Adatok: 😴 Alvás: 5:27, 🚶‍♀️ Lépések: 13 420, 🛋 Olvasás: 64,
📖 Könyv: Csáth Géza – Ópium, 🔢 Szavak: 370
Időjárás: 🌧️ 27 / 18 °C
☀️ Napkelte: 4:54 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply