Mastodon Orvosos nap – Myra naplója
Napló

Orvosos nap

2024. május 14., kedd 20:57

HRT 190 nap

💬Gondolatok:
Sokszor nem egyszerű a napokról írni. Nem is tudod mi történik körülötted. Máskor meg egész nap érnek az ingerek, azt sem tudod merre vagy éppen. Ma is ezer dolog történt.
Reggel újra találkoztam Angie-vel. Rájöttem, hogy fülig szerelmes vagyok belé, de nem kifejezetten belé. Abba mit képvisel, abba ahogy öltözködik, az alakjába. Ő maga nem fontos, nem is szeretnék vele megismerkedni. Csak az biztos, hogy a lányokat (is) szeretem. Bár nagyon is, próbálok úgy kinézni mint ő, nem vagyok 16 éves. Talán csak hormon szinten.
Másik érdekes dolog a mai napomban, hogy véletlenül névadója lettem az új magyar transz közösségnek. Az egész azzal kezdődött, hogy van egy szabad domainom, a veledavilag.hu. Felajánlottam, ha kell használható, s névnek sem utolsó. Az alapítónk le is csapott rá, mire kettőt pislantottam már ez lett a nevünk mindenhol. Jó élet, újra egyesületben.

🌞Napom:
Reggel időben keltem még kellet borotválkozni. Buszon láttam Angit, az élet úgy hozta, hogy nem tudtam ellenállni, és készítettem egy fotót. Nem tudtam ellenállni, alapvetően mindig is fotós leszek. Mindig hiányzik a gépem. Tárhely hiány miatt nincs velem.
Flare farmerben mentem magassarkúval, sárkányos póló és szövetkabát. Egészen jól tudok már futni benne. Elsőnek labor volt, 2500-al emeletek az áron, ami várható volt. Az is kiderült, hogy gyerekeknek nem létezik a allergia teszt.
Ezután CardiRex tüdőszűrés. Nagyon gyorsan ment. Az, hogy mikor beléptem két overálos nőt is láttam, azért meglepett. Nem mozgattak meg, de jó volt látni. Utána fel, röntgen, le fizetés, séta vissza.
Még két állomásom volt, a postán felszedtem a könyveket. Térség két ritka példányát hoztam el. Postával volt 9000, de ennél több lett volna másképpen, így inkább ezt vállaltam. Mire a harmadikig jutok már fizetés lesz. Banks-et is szeretnék olvasni. Meglepetésemre a könyvek újak voltak, azt hittem könyvtáriak, ha már a könyvtárellátóról rendeltem.
Utolsó hely a gyógyszertár volt. Megvettem minden bogyót. Jól számoltam minden együtt 45 ezer. Nem kevés, de jobb érzés ha van itthon mindenből.
Buszmegállóban még olvastam. On Sai könyve jó, tetszik. Busz haza, ebéd, pihenés. Délután nagyon már nem tettem semmit. Most kivételesen időben is vagyok. A labort viszont biztos megvárom, addig olvasok.

🤸‍♀️Testi változások:
Szokásosan késleltetetten híztam egy kilót. Reggelről reggelre 64,9-ről 65,9-re változtam. Jó így. Szükségem van rá. A hasam most is egészen szép. A kaja viszont jó volt. Reggel ma nullás krémtúró volt Jóreggelt Softy szelettel. Nagyon szeretem így, eltelít és egészséges. Ráadás csak 286 kalória. Ebéd karfiolkrémleves és tortilla volt. Kényelmes, de kicsit túllépem a keretet, de ezért a kevés reggeli. Vacsorára szokásos pirítós volt, de a saját kukoricasalátámmal. Komolyan jókat tudok enni. Talán látszik is rajtam.

⚧️Libidó (erekció):
Na, megvolt ma. Bár beragadt, s nem volt teljes, így is életem legjobb elélvezése volt. Nem túlzok. Más mint régen, de nagyon brutál tud lenni. Érzelmileg teljesen a csúcsra visz. Tudsz magadról, és csak azt akarod érjen még hozzád a másik. Legyen már benned a pénisze. Ez meg 20 másodpercig, aztán ha nem hagyod abba még percekig ott remegsz. Mikor megint hozzádérnek meg újra elszállsz, és legszívesebben ott mozognál rajta.

💞Érzelmek:
Jó nap volt, boldog voltam. Nőnek éreztem magam. Magamnak, ezt tudom a mozgásomon az utcán látszott. Mikor már zárt térben kellet lennem, ez leolvadt rólam. Akkor inkább elefántnak éreztem magam. A hajam viszont hosszabb lett, összefogtam két copfba, és már érzem a nyakamon, vállamon. Jó érzés.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: On Sai – Esővágy
Időjárás: 24 / 8 °C
☀️ Napkelte: 5:14 Napnyugta: 20:20
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.675206, 17.632764
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply