Napló

Krumplis tésztát csináltam

2024. június 10., hétfő 19:47

HRT 217 nap

💬Gondolatok:
Fejben nagyon sok dolog történt ma velem. Bár egyébként is. Kezdem inkább az elején.
Reggel mikor felkeltem, még mindig zavart, hogy akkora hasam lett. Nem is mértem magam. Akkor jöttem rá, hogy miközben próbálok egy harminc közeli nőt hozni, valójában inkább negyvenes vagyok. Siratom a múltam, szedem fel a kilókat, és igyekszem egy alkoholista mellet élni. Egészen jól hozom a gyerek nélküli amerikai házasok kliséjét. Az érdekes, ezzel nincs bajom. Lennék az a nő. Jól érzem magam ebben a szerepben. Mikor minden el is hiteti, hogy az a nő vagyok. Akkor tényleg boldog tudok lenni. A múlt persze hiányzik.
Sokat gondolkodtam, hogy mik voltak a jelek arra, hogy valami nem stimmel velem. Rendben, hogy nem mondogattam senkinek, hogy nő akarok lenni, de jelek csak voltak. Ebből sikerült párat összeszednem. Kicsinek ez elég komoly jel, ha női ruhákat próbálgat az ember. Több éven át. Másik, amit sokan írna, hogy majdnem minden este az van a fejedben milyen lenne nőnek lenni, s nőként ébredni. Ezek a dolgok inkább a kezdetek. Nekem ott kellet volna gyanúsnak tűnnie az egésznek, mikor csak női tusfürdőt és deot kezdtem használni. Igaz már előtte is varratam magamnak női ruhákat. Egy évvel előtte, csak azért hogy nőiesebb testem legyen női edzéstervet követtem. Mégis hosszú hónapok kelletek, hogy rájöjjek mi a helyzet velem. Akkor is a bátyámnak kellet rákérdeznie.
Ma viszont számomra nagyot léptem, megtanultam a kedvenc ételem elkészíteni. Krumplis tésztát csináltam, és jó lett. Nagyon jól esik, hogy kezdem kiélni mindenben a női dolgokat. Igen, egy főzés is lehet az.

🌞Napom:
Reggel kicsit lustiztam, utána Divi. Reggeli után elkezdtem készíteni a krumplis tésztát. Már csak azért is, mert egész nagy viharzás volt, így a gépet kikapcsoltam. Miután elkészült, ebédeltem, nem azt, viszont nagyon sokat dézsmáltam. Utána pihentem, nem is állítottam ébresztőt. Miután felkeltem, kicsit unszoltam magam, és elmentem tekerni. Elsőre nem hajtottam túl magam, csak 250 kalória lett, ami 9,5km. Utána fürdés, és vacsora. Még az esti rutin hátra van, de holnap délelőttös leszek, időben kell feküdni.

🤸‍♀️Testi változások:
Nagyon randa vagyok. Nem szeretem magam, ez már túl van azon a határon amit elviselek. Szóval jön a diéta. Lehet nem fog az elején úgy menni, ahogy várom, de július végére szeretnék stabilan 64 kiló alatt lenni, most 68-69 vagyok. Egyszerűen nem bírok a hasamra nézni olyan lett. Mindegy is.

⚧️Libidó (erekció):
Akartam ma, aztán mégsem jött össze. Annyira a vágy sem volt meg. Csak a vasárnap érzés, hogy akkor ma kéne, hétközben ne legyen libidó. Ez is elmaradt. Megesik az ilyen, tegnap egyébként is volt.

💞Érzelmek:
Jó nap volt, sok bosszúsággal. Nagyon sírós hangulatomban vagyok, közben tervezem a napló határait kitágítani. A testem épp nem szeretem, az arcom alig nőies. Viszont Max visszatér a Life is Strange: Double Exposure részben, az első rész talán az egyetlen játék amit többször játszottam végig. Nagyon szeretem a karaktert.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Jodi Picoult, Jennifer Finney Boylan – Bódító méz
Időjárás: ⛈️ 23 / 15 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:47
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply