Napló

Változik a napló

2024. június 17., hétfő 21:29

Változások a naplóban (224 nap)

Sok változást terveztem abban, hogy miképpen írom tovább a naplót, mert a régi formátum már nem állta meg a helyét. Gondolkodtam, hogy átírom a címeket, de az sem lett volna az igazi. Egyre inkább haladtam, az időrendi összefüggő szöveg felé. Így azt láttam jónak, ha egy bevezető után jönne a mapom leírása, és abba lenne minden. A bevezető, inkább csak egy rövid összefoglaló, vagy az előzetes gondolatom, adott esetben a változások jelzése. A másik, hogy régóta akartam ikonokat valamiképpen behozni az oldalra. Most minden napnak lesz egy. Ez a bevezetőnél fog iniciáléként kinézni. Szeretem az ikonokat. Utolsó amit jelezni szeretnék, hogy az adatok, amikor éppen lesznek kibővítettem. Az új benne a TV, a Zene. Régről itt maradt a Lépések, a Kalória, az Alvás, és a Súly. Ezek nem minden nap lesznek, mint a könyv. Csak akkor, ha igényét érzem.

Reggel lustán keltem, és igazából egész nap nem is igazán akartam semmit csinálni. Azért összeszedtem magam, és elmenetem kávézni, közben olvastam a kapott cikket. Zsu letelepedett mellém, s beszélgetünk egy jót. Kicsit meg is késtem a Divi-vel. Ami zavart, hogy most is, és egész nap a régi nevem használta. Képtelen vagyok ezt megérteni. Fáj, és rosszul esik.
Utána mostam, és neki segítettem ebédet készíteni. Egyre jobban szeretnék belefolyni a főzésbe, de ez szerintem nem fog megtörténi. Közben olvastam is, ma beakartam fejezni a könyvet, ami sikerült is. Korán ettem, chilis bab volt tortillába tekerve, holnap is ez lesz. Már gondolkozom miképpen viszem el.
Ebéd után elélveztem, mert legközelebb túl soká lenne lehetőség. Nem volt egy egetverő most, de jó érzés volt. Szükséges levezetés. Érdekes egyébként, most alig nő a szőröm. A hormonok a szokásos szinten: ösztrogén 1500, tesztoszteron 0,7. Fene érti miért. Ezek után aludtam kicsit.
Ébredés után beszélgettem, gondolkoztam a naplón, és összeszedtem az ikont. Kicsit alakítanom is kellet, és még kell is majd szerintem. Egyenlőre egy ikon lesz egy nap, a jövő nem tudom mit hoz.
Ma, olyan közepes kedvem volt. Jól esett, hogy leleveleztem a gyógyszerek felírtatását. Jó volt pihenni, mégsem éreztem túl jól magam. Nőiesnek még kevésbe. Talán a fürdést is emiatt tettem későbbre.

Adatok
Címkék: napló, este, mindennapok, változások
Személyek: 👵 Zsu
🛋 Olvasás: 57
🍽 Kalória: 1 565
📖 Könyv: Konrad Lorenz – A civilizált emberiség nyolc halálos bűne
📺 TV: Sárkányok háza
🔢 Szavak: 350
Időjárás: 🌞 29 / 13 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:51
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply