Napló

Mindenkit sokkolok nap

2024. június 15., szombat 19:47

HRT 222 nap

💬Gondolatok:
Nagyon sokat számít, ha az embert valahol elfogadják. Amennyire itthon harcolnom kell azért, hogy nő számba vegyenek, ezt a munkahelyemen nem kell. Előny persze, hogy ott eleve így ismertek meg. Mégis jobb lassan ott lenni, mint itthon. Ott tudok beszélgetni, meghallgatnak. Itthon sokszor úgy érzem, nem is figyelnek rám. Talán fel sem tűnne, ha elmennék. Csak Odin hiánya. Egyre kevésbé érzem itt lenne a helyem. Írtam ma Zsu-nak egy üzenetet, hogy végig gondoltam a dolgaim:
"Szia! Ne haragudj, hogy inkább írok. Úgy érzem sokat hibáztam az elmúlt időszakban, és nem megfelelően reagáltam le a helyzeteket. Úgy érzem, sokkal hevesebb vagyok, mint az előtt. A dolgok változnak benne, és más féle félelmekkel kell szembe néznem, és feldolgozom. Szeretnék emiatt bocsánatot kérni, próbálok megoldást találni a lobbanékonyságomra. Ami már hol sikerül, hol nem. Szeretném kérni, hogy ha lehet a nevem használd, hiszen neked sem esne jól, ha a második neveden szólítanálak. Nekem rosszabb érzés hallani a régi nevem. Úgy érzem már nincs közöm hozzá, nem én vagyok. Természetesen, ha úgy döntesz azt használod, hallgatni fogok rá. Tisztelem és becsülöm amit értem tettél, ezt nem tudom és nem is szeretném elfeledni. Viszont számomra hatalmas törés, hogy nem tudsz elfogadni annak aki vagyok. Köszönöm, hogy elolvastad."
Ez elmúlt órákban, sem szóban, sem írásban semmit nem jelzett. Nem tudom már mit csináljak. Elveszettnek, és egyedül érzem magam. Nem magányosnak, inkább hogy ez a közdelem csak az enyém. Minden örömével és bánatával. Megosztani sem tudom, és támogatást sem érzek. Érzelmi téren. Többi szempontból nincs baj. Csak most nem csak arra lenne szükségem. Csendben egyedül lépkedek a boldogság felé. Ide írok 222 napja, ha nem kellene, már feladtam volna. Nincs másnak mesélnem, mint a naplónak…

🌞Napom:
Reggel fáradtan keltem, de azán mindennel végeztem. Munkában végül nem kasszás lettem, jött diák. Pakoltam sokat, sétáltam többet, tanultam egy keveset. A leltározásban mit kell tanulni? Alapjában mindenhol ugyanaz, számolsz-felírod. Hosszús voltam, így igazán elfáradtam a végére.
A legjobb egy tizenkétéves kislány volt, aki mondta, hogy nem is tudta a férfiak is festik a körmüket. Válaszoltam neki, hogy nem is vagyok férfi. Erre elámúlt, s azt mondta, hogy ilyet sem látott még. Nagyon aranyos volt, és tetszett neki a körmöm.
Munka után elértem a buszom, haza is időben értem. Kis szusszanás, majd fürdés és kaja. Már csak olvasás van, és az angol. Ó, igen. Meg leszedni a lakkot a körmömről. Nagyon letöredezett.

🤸‍♀️Testi változások:
Ma mindenkit sokkolok nap van. A képen én vagyok két évvel ez előtt. Akkor utoljára próbáltam pasi lenni. Már egy éve edzettem, női tervvel. Borbélyhoz jártam. Lehet jól néztem ki, de senkinek nem kellettem. Viszont akkor sem szerettem a tükörbe nézni. Elismerte, hogy alakul a testem, de jól nem éreztem magam benne. Egyedül a hasam tetszett. Az is akkor, ha a péniszem nem látszott. Végül az életem összeomlott, és abba kellet hagynom az edzés, majd kialakult bennem a kép ki is vagyok.
Ma a reggeli a szokásos szendvicsek voltak. Ebédre lasagnat ettem. Egy retró rudit megkóstóltam, de hiba volt. Nem olyan jó. Vacsira vettem hot dog bucit, azt ettem melegszendvicsnek. Nagyon jó volt. Kalóriában nagyjából pont a határon lettem így. Kicsit igaz dézsmáltam a daragaluska levesből.

⚧️Libidó (erekció):
Elélvezés után nem szokott semmi lenni. Minimális izgalom sincsen. Csak akkor, ha kifejezetten izgatom magam.

💞Érzelmek:
Nyugodtabb vagyok, kezdem megtalálni a női létben is a Zen állapotot. Jó, hogy ennyi minden van bennem, és tudok mélyre zuhanni. Szeretek mikor egy-egy zene szinte sírásig tud vinni. Ezek azok amik kellenek. Elszabadulni a valóságtól. Akár egy könyv, vagy film. Csak Mozdítson ki.
Minden ellenére, akármilyen is legyen a napom. Szeretek magamra nézni, jobb lesz tőle a kedvem. Azt látom a tükörben mennyire szép a testem, és milyen jól áll a ruha rajtam. Mosolygok, és majdnem sírok örömömben.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: Jodi Picoult, Jennifer Finney Boylan – Bódító méz
Időjárás: ⛅ 26 / 12 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:50
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply