Napló

Mit is olvassak

2024. június 18., kedd 22:43

HRT 225 nap

Ma bajban vagyok az ikon kiválasztásával, mert semmi meghatározó nem volt ma. Csak olyan átlagg nap. Nem is nagyon tudnék róla. Mit mesélni. Talán tényleg az olvasás volt, ami jobban jelen volt. Nem tudtam dönteni a Scar és a Calderon között, végül az utóbbit választottam. Emiatt aztán a mai ikon a választás lett, nem túl kreatívan.

Ma nagyon furán keltem. Valamikor éjjel megébredtem, s azt hittem mennem kell. Felkaptam a telefont, és kapcsoltam. Délutános vagyok. Visszaeküdtem, de nem aludtam túl jól. Többször felkeltem, mire hatkor kelnem kellet. Egész délelőtt megvolt ez a nem találom a helyem érzés.
Fürödtem, hajat mostam, majd Divi. Reggeli müzli volt. Utána neki is álltam a kajám összekészíteni. Utána maradt annyi időm, hogy kicsit játszak a Life is Strange-el. Persze, megcsúsztam, de csak három körmöm lakkja bánta.
Bent hosszú nap volt. És a busz is időben jött. Nem jó ez a 11:30-tól 21:30-ig. Nekem fárasztóbb, pedig kasszás voltam. Ma nem volt nagyobb dolog. Egyszer tévedtem, kétszer kérdezték miért lila a körmöm. A végére egészen elfáradtam.
Ebéd chilis bab volt tortillába csomagolva. Vacsi a szokásos szendvicsek. Annyi, hogy a szilvás papucsot, vagy mit megkóstoltam. Finom.
A váróban még olvastam, ma is ment a harminc oldal, így jól haladok. Lehet még a Scar-t is beteszem mielőtt tovább lépek. Bár az már 700+ oldal lenne. Még nem tudom. Elvileg beleférek az éves tervbe.
A képek a hajam miatt érdekesek. Megint csak kitaláltam valamit, aztán úgy hagytam egész napra. Nekem tetszik így. Jó, kicsit Skrillex-es vagyok. Ó, vittem be női nadrágot, végre jól érzem magam bent is.
Ma nagyon nem tudom azt mondani rendben voltam. Hol jobb kedvem volt, hol rosszabb. Viszont nem a hormonok miatt. Ezt most sima hely keresés. Keresem, magam ott ahol vagyok, és otthon is.
Egyszerűen csak, nem találom miben éljem ki magam.

Adatok
Címkék: napló, este, munka
😴 Alvás: 5:49
🛋 Olvasás: 60
📖 Könyv: On Sai – Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
🔢 Szavak: 300
🎮 Játék: Life is Strange
Időjárás: 🌞 31 / 17 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:51
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply