Napló

Az emberek hibáznak

2024. június 19., szerda 22:39

HRT 226 nap

Egész nap aludni akartam tovább. Ez rá is nyomta a bélyegét a napra. Sem otthon nem voltam aktív, sem bent. Ennek hatására egészen rideg lett a kapcsolat a műszakvezetővel. Ezt az érzést is tarottam a legerősebbenek ma, így a haragos műszakvezető lett az ikon ma.

Reggel fáradtan ébredtem. Valahogy nem tudok visszaállni a délutánra, és normálisan aludni. Kidob az ágy. Időben elmentem kávézni, majd fürdeni és a Divi is megvolt. Utána csak lézengtem. Beszéltem Zsu-val, majd írtam a Doktornő-nek, hogy ma van a recept írás.
Igen, ez egy érdekes rész. Mióta iratom kéthavonta teszem. Az elején még szinte rögtön ment. Aztán valami történt Kiskunhalason. Volt egy vezető váltás, és a Doktornő-t is kikezdték. Ma ott tart az ország, hogy elméletben lehetsz tramsz, de megszerezni a papírokat szinte lehetetlen. Bármilyen feminizáziós, vagy maszkulinázciós műtét lehetetlen, mivel nincsen. Jogos félelem van bennem, hogy a gyógyszereket is elveszik tőlünk, akkor mi lesz. Félúton ott hagynak az úton. Szép világ…
Visszatérve, egészen korán ebédeltem. Gyros volt tortillába. Valamit nem tetszett a gyomromnak, mert nagyon forrongott. Hiába ettem mást, vagy ittam. Nem lett jobb. Indulásra azért rendbe jöttem. Újabban van gyomor égésem is?
Munkában hiába lettem volna kasszában, végül pakoltam. Annyira nem volt vészes. Míg a diák pihent kasszáztam, s elfelejtettem hogyan kell az egész csirkét beütni. Amit egyszer hetekkel ezelőtt mutattak meg. Persze, a műszak vezetőnk sem jött, hiába szóltunk. Végül mindketten le lettün cseszve, abban amiben igazán ő hibázott. Utána vált rideggé. A kolléganőm elsírta magát. Nem tudom mit mondhatott neki.
Mire vége lett a munkának, elfáradtam és a kalória is megint elment. Nem tudom hogyan fogom a dézsmálást kiktatni. Ma is egyfolytában akartam, és tettem is. A súlyom is éppen tudom tartani, és én fogyni akarok.
Este már csak angol van, és a naplót kitenni. Érzelmileg terhelő volt a mai nap. Nem mutattam semmit, mert kifelé aligha volt. Viszont a fáradság és az enni vágyás nagyon erős volt. Nem is tudok ellenállni ezeknek a vágyaknak. Lehetett volna biztos elalszom bárhol. Azért igyekszem a mai napot még lezárni. Aludni meg póló meg bugyi lesz, hogy ne ébredjek izzadva…

Adatok
Címkék: napló, munka, este, érzelmek
🚶‍♀️ Lépések: 10 850
🛋 Olvasás: 50 oldal
📖 Könyv: On Sai – Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
🔢 Szavak: 345
Időjárás: 🌞 33 / 19 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply