Napló

Vörös hajam lett

2024. június 21., péntek 22:33

HRT 228 nap

Nem volt igazán mozgalmas nap, de kezdek ebbe az énembe beleszokni. Nőies, kissé duci és keresi önmagát. Ezért lettem most vörös. Nem mondom, hogy jó lett, még csak elfogadható sem. Elsőre, egyedül csináltam, így persze hogy boldog vagyok , és büszkén viselem. Vörös vagyok, úgy ahogy már évek óta akartam. Imádom, akkoris ha közel sem jó. Nos, ezért lett az ikon ma a vörös haj.

Reggel tudtam időben kell kellnem, vagy mindent fújhatok. Fel is kelltem, kávéztam, majd mentem is fürdeni. Kötelező hajmosás is volt, mert csak úgy lehetett festeni. Na, ez inkább színezés, mivel a festék henna. Érdekes tény, szeretem minden formában a hennát. Ezt kevesen tudják. Míg hatott a hajamon, addig kentem, s reggeliztem is. Miután lemostam, addig nem néztem tükörbe, míg meg nem szárítottam. Tetszik, szeretem így.
Az ebédet forrón ettem, ami ilyen melegben nem volt túl jó ötlet. A paradicsomleves akkor is jó volt. Viszont túl sokat ettem az erdélyi rakott káposztából. Holnap már megfelezem az adagom, s elviszem munkába. Valahogy át kell rendeznem magamban a dolgokat, mert kontrollálatlanul eszek. Minden félét, munkában édesség, otthon ami van. Nem is értem hogy vagyok éhes. Jelenleg 1570 kalóriám van. Ezt szoktam 200-500-al túl lépni. Azt viszont nem tudom, az árúfeltöltői munka mennyit vesz ki. Egyenlőre csak tartom a 67-68 kilót. De le akarok menni 63-64-re. Még a hónapban szerintem eszek, közben igyekszem a benti édességeken átnézni. A gyümölcsök maradnak. Azokat nem írom be. Kellenek a vitaminok, ha beírom akkor idővel inkább azt is kihagynám.
A munka érdekes volt, ma pakoltam, utána a pékségben voltam. Közepesen boldogultam, de segítség nem volt. Egyébként a feletteseim, ma kettő is volt, vezető meg szabin. Szóval többet ültek, mint dolgoztak. Nincs nagyon bajom ezzel, de nekik kéne példát mutatni. Úgy látszik a világ már nem ilyen. Én inkább megmutatom amennyire tudom teszem. Sok hiányosságot, és hibát észrevettem már. Ez mindig így van. Aztán tanulok belőle, s kihasználom. Sokszor pont emiatt tudom lazán venni a napot, csak az elején hajtós. Nyitott fül kell, s párszor fel dühíteni az embereket. Veszélyes, de megéri. Mindig vannak elszólások.
Munka után a vidékiben tudtam olvasni, így szinte biztos holnap befejezem a könyvet. Aztán számolhatok, hogy a következő, ami nincs meg, időben befut, vagy kicsit pihentessem a Térség sorozatot. Ezt még nem tudom.
Akartam írni, hogy reggel valamiért erekcióm volt. Nem értem, oké, lehet ciklikus, de ez akkor is meglepett. Főleg úgy, hogy munkában mikor overálos csajt láttam semmi nem történt. Pedig egyik legizgatóbb volt rajta. Valami más volt a reggeli oka, de az álomra sajnos nem emlékszem.

Adatok
Címkék: napló, este
⚖ Súly: 67,9, 😴 Alvás: 5:17, 🚶‍♀️ Lépések: 12 620
🛋 Olvasás: 50 oldal, 🔢 Szavak: 420
📖 Könyv: On Sai – Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
Időjárás: 🌞 33 / 20 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply