Napló

Baleset a buszon

2024. június 20., csütörtök 22:31

HRT 227 nap

Ma sok dolog történt, így választani is nehéz volt. Mi volt a legmeghatározóbb. Elsőnek egy néni esett le a lépcsőn a buszon. Egészen ijesztő volt. Aztán nem látszott, hogy baja lenne. Csak pár pillanat múlva láttuk meg a vért. Szerencsére “csak” a kezét sértette meg, de az nagyon vérzett. Maradni, nem tudtam, de többen segítettek neki.
Utána pazmán volt jó élményem Edina emlékezett rá, hogy két és fél éve ő vette tőlem az első plazmát. Nagyon jól esett.
Munkában meg ma elfogyott szinte minden apróm, így azért morci lettem. Így legalább derültek ki dolgok. Egyik munkatársam nem is dolgozhatna ott, ötletem nincs hogyan kapta meg az orvosit. Persze, az egyik legarogánssabb kolléga. Másik, ha nincs is apród, akkor sem adhat a felettesed bizonyos napokon. Ez nettó hülyesség. Ezt másképpen kellene megtanítani az embereknek. Az meg aki nem figyel, ez után sem fog.
Az elsőt választottam legerősebb érzelemnek. Az ikon ehhez van.

Reggel rosszul keltem, nem hol vagyok. Inkább pihentem tovább. Lehet, mert kicsit állítottam az ébresztőn. Már nem akadályozza a horkolást, s nincs tudatos alvás. Előbbi esetén elvileg fényhatás is volt. Lehet ennek hiánya miatt lett más az este. Most majd figyelem magam. Egésznek hatására aztán nem lett sem fürdés, sem borotválkozás. Valamiért most nagyon lassan nő a szakállam. Aminek örülök, csak nehezebb is leszedni.
Pazmára időbe beértem, egészen gyorsan lefolytam. Edinával jót beszélgettem. Utána elrohantam Libri-be a Puskinland-ért. Ez a 139-ik HZsK. Aztán futás Herbaház hajfestékért, mert szeretnék boszorkány lenni. Vagy csak egy kicsit vörös. Kicsit futva, de oda értem, és munkába is.
Elsőnek enni kellet, túl kevés volt az időm. Akit kértem adjon helyet, csak ült ott, erre: "nem szokás nálunk felállítani a másikat". Mondja, aki nem is lehetne ott… Kasszában voltam egész nap. Még mindig szeretem, de érzem miért égnek ki a multis emberek. A vevők sokszor ridegek, flegmák, nem is érdekled őket. Rosszabb esetben bunkók is. Egyébként érzem, hamarosan mehetek pékség. Eddig jól sikerült kerülnöm.
A munkát aztán később sikerült csak befejezni. Utolsó pillanatban is voltak még. A buszunkat sem, sikerült elérni, így a harminc oldal olvasásról is letehettem. Amit szerettem volna azt sikerül elolvasni a vidékiben. A busz persze csak utolsó pillanatban jött meg. Aztán vártunk tíz percet egy vonatra, ami nem ért aztán be. Mindenki boldog volt. Így most csúszásban is, vagyok, még ki kell tennem a naplót, szerkeszteni. Utána angol, súly és a Prog. Futós volt az egész napom. Jó lesz majd pihenni.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, baleset, plazmapont
😴 Alvás: 6:50
🚶‍♀️ Lépések: 13 670
🛋 Olvasás: 60 oldal
📖 Könyv: On Sai – Calderon, avagy hullajelölt kerestetik
🔢 Szavak: 400
Időjárás: ⛅ 28 / 20 °C
☀️ Napkelte: 4:52 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply