Napló

Nincs megtakarítás

2024. június 25., kedd 22:36

HRT 232 nap

Ma elkezdtem gondolkodni, hogyan tudnám a nagy műtétre összeszedni a pénzt. Rendben, hogy tudok fél milliót felvenni de kéne még másfél. Az hogyan lehetne. Jelenleg átlag 310 ezer körül keresek havonta. Így maradhat, ha szerencsém van 80-90 ezrem. Tényleg nagyon komolyan veszem, akkor havi 50-et tudok eltenni. Ami – a nem várt dolgokat is beleszámolva – egy év alatt csak megint fél millió. Ezek szerint három évet kéne dolgoznom 300-ért lehetőleg egy helyen. Ami csoda lenne, a közelébe sem értem még. Reálisan így két lehetőség van; vagy külföldön próbálok szerencsét, vagy elengedem. Ebben a helyzetben és ebben az országban nekem erre nem lesz lehetőségem. Erről most bizonyosodtam meg.
Nagyon jó kedvem volt ma. Bármikor néztem a tükörbe a nőt látam. Nagyon jól esett. Szeretem ezt a változást, s most is hirtelen jött. Az elmúlt egy-két hónapban, mintha semmi nem lett volna. A Divi mintha csak testápoló lenne. Aztán egy hete a bőröm nagyon puha lett. Mindenhol, jó simogatni. Nőiesen lágy lett a testem. Utána a hajam változott kicsit. Már nem szárad, inkább zsírosodik. Fura, hogy ellentétbe fordult. Végül az arcom változott. Lehet, mert híztam is, de az a zsír már jó helyre ment. Pár hét alatt lettem nőiesebb. A testem most a lassabb. Nem zavar, csak változzon szépen mindenem.

Reggel megint lusta voltam. Úgy keltem, hogy kávé után, Divi. A fürdést így ki kellet találnom hol legyen. Még ebéd előtt volt hajat is mostam. Be kell vallanom szeretek hajat mosni. Szépnek érzem magam utána. Szeretem a hajam érezni. Alig várom, hogy vállam alatt érjen.
Délelőtt csak olvastam, és angoloztam. Többet akarok angolozni. Edzeni is, varrni is újra akarok. Varrás jó lenne. Csak az idő kevés.
Munkába menet kitettem, hogy köszönöm a Threads olvasásokat. Ekkor jöttem rá, szeretném a kis videókat is csinálni. Még tippem nincs hogyan lesz, de tematikára tippelek. Időrend meg felejtős. Az első nyolc hónapot úgy is egybe foglalom össze. Utána van pár téma, amit szeretnék kifejteni.
Munka, elment. Nem tudok jól együtt dolgozni egyik vezetővel. (Hmm, nevet kell adnom nekik…) Szóval, Frigg. Akivel kijövök legyen Freja, a srác Baldur. A főnök, nem Odin bocsi. Tyr lesz.
Nem találjuk a hangot, mindig úgy érzem úgy néz rám, hogy hibám keresi. Közben kiderült ketten is elmennek a közel jövőben. Az egyik Baldur.
Nap vége felé nézegettem a lefordított kosarat, s kitaláltam, hogy legyen egy ketrec. Bele is tettem egy plüsst. Kijelentettem, hogy a házőrzőm. Mondanom sem kell, hogy az ilyen jellegű vidámság kizárt minden munkahelyen. Bármi mosolyogtatót akarsz belevinni, máris jönnek, hogy ez egy munkahely. Az embereknek tetszett. Mindenkinek jó volt, de akkor sem szabad. Frigg csapkodva eltette végül. Azt hazudva fentről szóltak, mikor lefotóztam. Túl sokat fotóztam már a kasszánál, hogy pont ezért szóljanak. Mikor bementem, a kameráknál voltak, így láthatták. Mindegy, látszik mennyire keserű nép is vagyunk. Ezért is akarok saját boltot…
Kicsit sokat ettem ma, viszont a kísértésnek már jobban ellenállok. A gyümölcsöket egyenlőre nem fogom írni. Ma is ettem vagy hat banánt. Kell a vitamin Egyébként 69 kiló vagyok. Jövő héten meg jön a böjt, meg az edzés. Ki kell gondolnom, hogy lehet-e tartanom, hogy 19-7 nem eszem.
Más már nem maradt, mint menni aludni. Holnap pihi nap, remélem fogok valami kreatívot tenni.

Adatok
Tags: napló, munka, este, érzelmek, testem
😴 Alvás: 5:54, 🚶‍♀️ Lépések: 8 800, 🛋 Olvasás: 40
📖 Könyv: Csáth Géza – Ópium, 🔢 Szavak: 530
Weather: ⛅ 29 / 15 °C
☀️ Sunrise: 4:53 Sunset: 20:53
Lunar phase: 🌖 Fogyó hold
Location: 47.686646, 17.619251
Rating: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply