Napló

Csak gondolatban

2024. június 26., szerda 20:26

HRT 233 nap

Pihi nap volt, nagyon semmit nem csináltam. Pár apróságon gondolkodtam, és terveztem a jövőt. Egy két dolgot csináltam a naplón. Inkább tervek működnek ilyenkor. Egy nap kevés bármibe is belefogni. A családom meg nem arról híres, hogy hagynak ha bevonulsz a szobába. Viszont a zene, és a TV már meg van, hogyan lesz. Az elkészítés még sok idő lesz, az biztos nem a mostani munka mellett fog megtörténni.
Másik, hogy végre leborotváltam magam mindenhol. Ideje volt, mert a lábam már Jeti felesége is megirigyelte volna. Az ikon is emiatt van.

Rövidnek érzett nap volt, nem biztos tudok eleget írni róla. Reggel kicsit pihentem. Oké, tekerni kellet volna. Még nem vagyok rá kész. Nagyon rossz ezek az egy napos pihenők. Nem nekem találták ki. Képtelen vagyok kipihenni magam. Kelés utána Divi, azán csak néztem ki a fejemből. Semmibe nem volt kedvem belefogni. Egyre több tennivaló van előtte az idő meg kevés. A napló lett kicsit végig gondolva. Reggelire ettem kefirt és BelVita kekszet. Nem volt annyira lényeges, mert utána ettem csokit, ebédre krumpli leves és töltött cukkini volt. Vacsira megettem a maradék hamburger zsemlém. Két nagyon jó szendvicset csináltam. Kicsit lehet ezzel azzal kicsúsztam, de kezd alakulni ez a megtartóztatás.
Ahogy terveztem elélveztem ma. Nagyon kívánós vagyok a héten, és tudom érdemesebb levezetni. Ellenkező esetben, az lesz mint ma. Reggeli merevedés, aminél jobban kevés dolgot gyűlölők. Az egész azzal kezdődött, hogy azt az overált amit eddig pizsamának használtam, mostantól itthoni ruha lett. Csak abban voltam. Jól esett, hogy körbe ölelt, és hozzám simult. Az elélvezésnél is eltaláltam mire vágyok. Sajnos, most viszont nem olyan elsöprőek a kiteljesedések.
Hozam egy képet, már régen össze akartam rakni, hogy látszódon mennyit változtam. Érdekes látni. Egyszerre tűnik soknak, és kevésnek. Sok, mert teljesen más ember néz vissza, s kevés mert egyértelműen látszik én vagyok. Leginkább Claire szavai illenek ide, "látni, ahogy saját egypetéjű ikertestvéremmé válok". Tudom, csak simán az ikertestvérem a jó. Ha valaki kérdezi, az ikerbátyám van a képen.

Adatok
Címkék: napló, este, mindennapok
😴 Alvás: 8:03, 🛋 Olvasás: 40,
📖 Könyv: Csáth Géza – Ópium, 🔢 Szavak: 330
Időjárás: 🌩️ 29 / 18 °C
☀️ Napkelte: 4:54 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply