Napló

Ez most fiú vagy lány

2024. június 24., hétfő 22:42

HRT 231 nap

Ma két érzelem volt bennem. Egyik, hogy semmiképpen nem akartam dolgozni menni. Nem érdekelt semmi, nem is figyeltem a munkára, sem arra hogyan csinálom. Csak tettem egyik lábam a másik után.
A másik pont az ellentéte volt. Hatalmas lökést adott. Megkaptam a nagy kérdést, azt amiről minden transz az első évben álmodik. "Ez most fiú vagy lány?" Nagyon boldog voltam, mert ez azt jelenti, hogy jó úton haladok, és változom. A lelkem közben kezdi a helyét megtalálni. Egyre inkább omlanak le a falak. Lesz minden tiszta, és egyértelmű.
Az ikon a munkakedvem miatt van, mert sokkal jobban befolyásolta a napom.

Reggel kicsit ráhúztam, ez is kezd állandó lenni. Miért lettem ennyire gyenge jellem? Zavar nagyon. Azzal nem számoltam, hogy nagy fürdés lett volna. Jó, létezni sem volt kedvem. Csak aludni. Vagy pihenni. Csak ne kelljen dolgozni. Azt bent mégsem mondhatom, hogy csak kasszát akarok, és egyébként sem tudok csapatban dolgozni. Mégis akkor szeretem a munkám, ha emberekkel foglalkozhatom. Eladó, vagy ügyfélszolgálatos szeretek lenni. Egy másik életben biztos pszichológus lettem volna. Reggeli után, ami hotdog volt. Megnéztem az új Sárkányok házát. Nem nagyon kötött le. Utána fürödtem, hajmosás elmaradt. A borotválkozást nem tudtam el tolni. Így is éppen kijöttem időben. Viszont megint túlon túl sokat ettem. Kétszer volt rakott káposzta, és tonhalas szendvics is. Igaz, elégettem 700+ kalóriát és 11.000+ lépésem volt. Oké, lehet most amit bevittem el is égettem. Az már zavar, hogy a kisértésnek alig tudtam ellenállni. Belvita keksz volt a közösben. Hármat meg is ettem. Nem is kellet volna. Csak, vágytam rá. Szeretem. Ezekről akarok leszokni.
A munka pocsék volt a vezető csak hajott, mert őt is hajtották. Engem meg az egész nem érdekelt. Ha ezért elküldenek, akkor minden mindegy. Így is keresek mást. A nap végére azért jól végeztünk, a kolléganőmről kiderült tud dolgozni. Meglepett na, még nem láttam.
Már csak haza kell érni, angolozni. Aztán pihenhetek. Holnap megint hasonló nap.
Libidóm nem volt, kezd visszaállni a rend. Végre.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, élmények
Adatok: 😴 Alvás: 5:40, 🚶‍♀️ Lépések: 12 100, 🛋 Olvasás: 40 oldal
📖 Könyv: Csáth Géza – Ópium, 📺 TV: Sárkányok háza, 🔢 Szavak: 325
Időjárás: 🌞 28 / 16 °C
☀️ Napkelte: 4:53 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌖 Fogyó hold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply