Napló

Csoda karkötő

2024. július 2., kedd 22:40

HRT 239 nap

Ma valami igazán csodás történt. Kicsit egy mesében érzem magam. Az egész ott kezdődött, hogy a Threads-en egyre többen olvasnak. Az a rémisztően sokan. Itt talált meg Eve, s mondta, adna nekem egy karkötőt. Én elfogadtam, és mondtam is neki, hogy szeretném a világnak – na, jó az olvasóimnak – is megmutatni, amit kapok. Végül szuper lett az összhang köztünk, bár sejtem vízöntőként mindenkire jól tud kapcsolódni. Lényeg, egy tökéletes ékszert kapok tőle. Már most imádom, s még csak fotón láttam. A felépítése: egy különleges gyöngy, 10 színváltós, három kék, három rózsaszín, a nevem mint fehér szín. Így jön ki a transznemű zászló. Közben két amulett, egyik egy macska IceCat-re emlékezve, a másik egy tappancs Odin jelképezve. A képen jobban látszik. Komolyan mondom, ennél jobb nincs. Mintha egy mesében lennék, s egy tündér belém látott volna, s varázsolt volna. Eve-t (Mar-Line) Instagram-on és Facebook-on találjátok, s tudok tőle rendelni. Csak annyit mondanék, hogy minden érzékével rád figyel, s így alkotja meg a csodákat. Több mint ékszer, egy darabka csoda. Ami a mai világban kincs. Az ikon is, a karkötő miatt van.

Reggel lusta voltam felkelni, hogy tekerjek. Szerencsére nem is kell, mert csak négy nap edzés kell. Aztán mikor kimásztam az ágyból alig akart telni az idő. Ki kell találnom valami ezekre az időkre. Igaz, ma nem kellet fürdenem. Így aztán tévéztem kicsit, és olvastam. Holnap a videó első verzióját meg kell csinálnom, vagy a véglegeset. Elsőre nem várok sokat. Divi, és reggeli után alig találtam a helyem. Le is feküdtem egy órát pihenni, jól esett. Állandóan csak valahol voltam. Végül ebédeltem egy kefirt és egy BelVita Softy-t. A májat nehéz lett volna elfelezni. Borotválkoztam, majd elindultam.
Bent jöttem rá, hogy nem raktam el a gyógyszereket. Nem is az volt a bajom, hogy négy órát csúszok, hanem magamra haragudtam. Nem szoktam elfelejteni. Nem szeretem elfelejteni, hogy számomra ez fontos, nagyon. Magamra morogtam, majd elmentem dolgozni.
Igen, volt munka. Egészen pörgős nap volt. Kasszában voltam, a végén szokásosan felkészítettem. Kezdem megszokni ezt a menetrendet. Munka után vidéki, olvasás, haza. Itthon gyors Divi, esti rutin. Angol is vár még rám. Holnap viszont nincs munka.

Adatok
Címkék: napló, munka, este, érzelmek
😴 Alvás: 5:12, 🚶‍♀️ Lépések: 11 860, 🛋 Olvasás: 50 oldal,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka,
📺 TV: Brand New Animal, 🔢 Szavak: 350
Időjárás: 🌥️ 24 / 17 °C
☀️ Napkelte: 4:57 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply