Napló

Megint edzek

2024. július 1., hétfő 19:39

HRT 238 nap

Mai nap legfontosabbja, hogy újra elkezdtem edzeni. Még nem tudom hogyan tudom megcsinálni, de szeretném haladni vele. Egyenlőre heti négy tekerés a terv. Jövő hónapban pedig szeretném betenni a futást. Hiányzik ez a mozgás, az mikor ki tudod magadból vinni a feszültséget. Sajnos nem reggel csináltam, de így is szenvedés volt. A jobb vádlim valamiért éjjelenként, ha nyújtózkodom begörcsöl. Ennek nem tudom az okát, de nagyon tud fájni. A tekerésnél is éreztem azt az izomköteget. Viszont azért lett csak 225 kalória, mert éreztem, hogy ha tovább megyek akkor a testem nagyon kikimerülne. Ezt még nem tervezem. Az ikon természetesen a tekerésem.
Tervezem, hogy egy a hónap számokban bejegyzést. Ebben lenne benne ez a kép is, a havi olvasmányaim. Ez most még június, nem is fogom, részletezni. Majd következő hónapban.
Ma kitettem, a képet, amin terhesnek látszom. Szeretem azt a képet, és fontos számomra. Másoknak talán megmagyaráz pár dolgot. Amit nem tudtam még leírni, hogy pont emiatt az illúzió miatt vettem rá magam nehezen, hogy edzek. A hasam el fog tűnni. Addig azért még fogok képeket csinálni szerintem.
A videós megjelenésemen nem sokat dolgoztam, azt viszont tudom, hogy mit akarok az első részben elmondani. Meg a másodikban, és a harmadikban. Az is eszembe jutott, hogy vlogoljak, de nem lenne kevesebb munka, mint a naplót vinni. Egyenlőre ez jobban tetszik nekem. Bár lehet a megírt napló fogom felmondani. A baj, hogy napközben nem tudok videózni, még képet is alig van lehetőségem készíteni. A dolgon gondolkozom, de nem hiszem, hogy míg a Tescoban vagyok lesz vlog.

Reggel nagyon nehezen keltem, hagytam is az edzést, inkább pihentem. Kelés után kávé, Divi, reggeli. Nagyon nem csináltam semmit. Játszottam kicsit. Majd ebédeltem. Reggeli egy Cézáros warp volt, az ebéd karfiolleves és baconos máj édesburgonyával. Vacsira megint csak Cézár salátát ettem, ami meglepően jó volt, ahhoz képest, hogy Tescos. Utána pihentem, majd amint lehetett tekertem. Jobban megizzadtam, mint vártam, a fürdés tervezve volt. Haj mosás is megvolt. Lassan újra akarom festeni a hajam. Ja, igen. Szereztem kozmetikus, erre be kellet zárnia. Kereshetek újra. Bent talán tud valaki. Nem is marad más, csak olvasni még, és angolozni.

Adatok
Címkék: napló, este, érzelmek, pihenés
😴 Alvás: 8:31, 🛋 Olvasás: 40 oldal,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka,
🔢 Szavak: 350, 🎮 Játék: Hogwarts Legacy
Időjárás: 🌧️ 26 / 19 °C
☀️ Napkelte: 4:56 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply