Napló

Győrkőcön voltam

2024. július 6., szombat 21:29

HRT 243 nap (Nyolc hónap)

Nagyon szűkös napom volt ma, így pont azon nem gondolkoztam amin kellet volna. Ma lettem nyolc hónapos. Ma mikor néztem magam a tükörben csak azt láttam, hogy inkább vagyok férfias mint nőies. Nem találtam a tükörképemben a nőt. Bevallom, egészen úgy éreztem, hogy csak én látom ezt, és a valóság teljesen más. Persze ettől még a ugyanúgy sminkeltem, és viselkedtem. A hajam most is két copfban van. Az elmúlt hónapban a bőröm változott leginkább. Sokkal puhább lett, és ezzel a szőröm is megváltozott. Könnyebb borotválkozni, lágyabb lett az arcomon. Leginkább mindenhol. A rossz része, hogy sokat eszek. Most kezd – úgy érzem – a női felem erősebb lenni. Ahogy eddig is, most is sok dolgot újra kell tanulnom a testemről, magamról. Izgalmas és élvezetes utazás.
Ma elindítottam az adománygyűjtő oldalam is. Nagyon nem tudok róla mit mondani. Az SRS műtétre szeretnék pénzt összegyűjteni. Már hónapok óta agyalok, hogy mi módon tudnám összerakni, de nem találtam rá megoldást. Úgy érzem ez még megéri megpróbálni. Nagyon szeretném, de nem sürgetek semmit, emiatt nem is adtam határidőt. Bár az okosok azt mondják kellene. Én csak azt szeretném, meglegyen a műtét. Az időpont legkésőbb 2026 nyarára szeretném. Lehet ezt beállítom…
A nap meghatározó része a Győrkőc volt. Én kicsit később mentem, de nem is kellet volna. Túl fáradt voltam végig. Fogalmam nincs mi van vele, de nagyon nehezen pihenem ki magam. Így képek sem készültek, sétálni is alig bírtam, és semmihez nem volt kedvem. Hat órát voltam kint, de mintha tizenkettő lett volna. Ikonnak is ezt az élményt választottam.

Reggel szokásosan szundi volt. Nem tudok időben feküdni, valami mindig közbe jön. Így azán gyors kávé. Megint kávé, és alig bírtam ébren lenni. Ezért el is mentem fürdeni, hajat mosni. Utána Divi, és reggeli. Krémtúró és egy BelVita volt. Akkor még nem tudtam mit és hogyan tudok enni. Természetesen bőven túl ettem magam ma. Már nem tudom magam utáljam, vagy az itthon töltött napokat. Persze, dolgozni sem élvezet. Ott rossz, itt meg bűntudatom lesz. Szép az élet.
Elkészültem aztán időre, a buszon el is kezdtem a Gépnarancs-ot. Én ezt a könyvet nem értem, de akkor is kiolvasom. Bent összefutottam a többiekkel, és velük jártam a helyszíneket. Jó volt, és nem tudok rosszat mondani, csak kimerült voltam. Emiatt én ötkor haza is jöttem. Bent ebédeltem egyébként egy kis mediterrán csirkemellet, ami száraz volt. A hibát ott követtem el, hogy megkóstoltam a Churros-t. Fél évente egyszer jó, de simán édesség túltengést ad.
Itthon azonnal elfeküdtem, és aludtam is másfél órát. Utána már csak az esti rutinnak álltam neki. Angol, olvasás, Divi, vacsi ami rakott krumpli lett persze. Ma talán időben ágyba is jutok, holnapra pihenni kellene.

Adatok
Címkék: napló, este, élmények
Személyek: 👵 Zsu, 👳‍♂️ EdE, 👧 Zigi
😴 Alvás: 6:18, 🚶‍♀️ Lépések: 11 000, 🛋 Olvasás: 50 oldal,
📖 Könyv: Anthony Burgess – Gépnarancs
Időjárás: 🌞 32 / 19 °C
☀️ Napkelte: 5:00 Napnyugta: 20:50
Holdfázis: 🌒 Növekvő félhold
Hely: 47.686829, 17.629135
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply