Napló

Névnapom van

2024. július 5., péntek 20:27

HRT 242 nap

Mozgalmas nap lett, így a végére, és még sok mindent is kéne csinálnom. A legfontosabb, hogy névnapom van, és megjött a karkötő, amit tegnap mutattam. Sajnos, végül ellustultam a napot, ami mostanában állandó. Zavar is nagyon, hogy sokkal kisebb az akaraterőm. Kevésbé szánom rá magam a tennivalókra. Nagyon csak azokat csinálom meg, amiket már igazán meg kell. Közben állandóan eszek valamit. Kezd elegem lenni magamból. Csak fáradt is vagyok, meg nagyon kedvetlen. Csak azt élvezem, hogy változom, és írom a történetem.
Ebből nőte ki magát azzá, hogy videós formában is mesélek már. Nagyon izgalmas időszak jön emiatt az életemben. Meg kell tanulnom videót készíteni, és vágni. Ki kell találnom, hogy mi legyen benne, és milyen hosszú legyen. Sok dolog vár rám, az időm kevés így is. Meglátjuk mi lesz belőle, elvileg hetente lesz új rész. Az ikon is az első videó okán van. Ami nézhető is.

Reggel felkeltem, meg is lepett, hogy már ennyi idő. Fekete rövid overálban aludtam, nagyon arra vágytam. Természetesen többször voltam mosdóban, mint az utóbbi napokban. Utána Divi, majd reggeli. Ami kefir és BelVita Softy volt. Aztán ebédig szokásosan Zsu-val voltam. Meg mostam kettőt, hogy holnap szabadon választhassak ruhát. Közben megjött a posta is, vele az imádott karkötőm. Ami jelenleg nagy, de még tesztelés alatt van. Ebéd jó sok krumplis tészta volt. Ebéd után pihentem, majd tovább tettem a semmit. Olvastam, és leszedtem a ruhát. Utolsó pillanatban megcsináltam a videót. Így fürdeném holnap kell. A Ruby-t még ma be kell kapcsolnom, leszedni a képeket. Angol is hátra van, még olvasni is kell. Nagyon gáz vagyok mostanában. Holnapi Győrkőcöt nem akarom kihagyni, Vasárnap Lili-vel találkozom, hétfőn meg már reggeles leszek. Szóval, jól megszívattam magam.
Ma elélveztem, de nem volt értelme, szerintem az utat nem találtam el jól. Utána azon gondolkoztam mennyire már lett az élvezet az elmúlt nyolc hónapban, és hogy erről is akarok mesélni.

Adatok
Címkék: napló, este, mindennapok, élmények
😴 Alvás: 7:17, 🛋 Olvasás: 60 oldal, 🔢 Szavak: 310,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka
Időjárás: ⛅ 28 / 15 °C
☀️ Napkelte: 4:59 Napnyugta: 20:50
Holdfázis: 🌑 Újhold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply