Mastodon Fagyos futás – Myra naplója
Napló

Fagyos futás

2024. április 16., kedd 20:18

HRT 162 nap

💬Gondolatok:
Csinálgattam a naplót. Egészen sok hiba van a régi bejegyzésekben. Most ezeket is javítom, közben a kinézetét is egységesíteni. Sok apróság van, amit teljesen újra kéne csinálni, de az nagyon sok munka lenne. Most csak a tipográfiára figyelek. Bár ez sem pontos, mert a betűtípusokhoz nem nyúlok. Az majd ha megvettem a sablont. Lefoglal így szeretem csinálni, és nem érzem azt, hogy csak pazarlom az időmet.

🌞Napom:
Sikeresen nem reggel keltem. Pontban hajnali kettőkor volt egy áramszünet. Mivel a HUE lámpák ilyenkor felkapcsolnak teljes fénnyel. Szóval kiugrottam az ágyból, mert azt hittem négy van. Mikor rájöttem eldöntöttem, hogy kimarad a tekerés. Később keltem kicsit. Reggeli volt, utána csináltam a naplót. A címek is meglettek. Olvastam, hogy ma be tudjam fejezni a könyvet. Ettem, majd pihentem. Nem volt tervben pihenés, de nagyon pocsék idő volt ma. Ébredés után reménykedtem, hogy lesz olyan idő, hogy elmenjek futni, jó gyalogolni. Végül elállt az eső, és el tudtam menni. Utána már csak az esti rutinom maradt.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggeli tekerés elmaradt. Még nem tudom mennyire fogok ragaszkodni hozzá. Van benne jó dolog, de már nem adja azt amit az elején. Azt most inkább a futás adja. Vajon azt is megunom? Bár nem hiszem, mert mikor kimegyek mindig van valami, mindig kicsit más. Ma is voltam két kilométer kellet 20 perc alatt, egy féllel lett több, de pont időre értem vissza. Sokat nem kaptam érte – 165kalc, de holnap úgy is gyilkos nap lesz. Ma hideg volt, nagyon. Az út harmadáig fáztam.
Közben a hízásom okára is talán rájöttem. Érdekes, de miközben kevesebbet eszem, a zsír bevitelem megnőtt. Megeszek egy nap kb. egy kiló kaját abban 70-80g zsír van. Nagyon sok. Csak sajnos erre nincs ráhatásom. Valahogy ezt rendbe kéne raknom. Többet enni abból amiben kevés, s kevesebbet amiben sok. Egyszerűen hangzik, de ha a kalória nincs meg akkor össze esem.

⚧️Libidó (erekció):
Ma már éreztem a mozgolódást, de szerintem periodikus lesz. Nem állandó, hogy két-három naponta rám jönne. Ez az egész hormon dolog, most nagyon más, hogy félek, és görcsbe van a gyomrom. Biztos, hogy kihatással van, arra hogy egy kis élvezetett és ezzel feledést keressek.

💞Érzelmek:
Igazán nincs pocsék hangulatom. Az időjárás befolyásol, de nem tört le annyira. Jó volt, végül kimenni. Megint jobb lett a kedvem. Egyre jobban szeretem a tükörben az arcomat nézni. Már nézek ki valahogy. Kicsit ez a rész boldoggá tesz akkor is, ha épp darabjaira hullik az életem…

Címkék: napló, este
Adatok: 📖 Könyv: Vladimir Nabokov – Meghívás kivégzésre
Időjárás: 🌧️ 13 / 6 °C
☀️ Napkelte: 5:59 Napnyugta: 19:41
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply