Mastodon Aquaizé állásinterjú – Myra naplója
Napló

Aquaizé állásinterjú

2024. április 15., hétfő

HRT 161 nap

💬Gondolatok:
Csak a szokásos megcsúsztam, mert a napló kinézetén dolgoztam. Mondjuk, pont ma jöttem rá, hogy a blog fog integrálodni a naplóba. Nem holnap, és nem is fél év múlva. Idővel, de most így látom. Most egészen szép lett, pedig csak azokat finomítottam, amit a fizetősben nem lehet majd.
Ma megint írtam a doktornőnek. Egyből jött válasz. Gyorsan utaltam is, ment is újra az e-mail. Fel is írták. Nagyon jó érzés, hogy ott van. Ha ki tudnám váltani, akkor most szülinapomig ellennék látva. Valószínű tovább is elleszek. Mindegy, októberben mindenképp mennem kell a nagy vizsgálatra. Ami most azt hiszem egy százas. Szép a női élet. :) 

🌞Napom:
Reggel jól keltett a program, vagyis az volt jó, hogy a lámpa és a hang fokozatosan jött. Egész gyorsan össze is szedtem magam, tekertem (340kalc). Utána siettem fürdeni, mert állásinterjú volt. Gábris szerencsére elvitt. Nem volt sok értelme. Oda nőt nem tenne a tulajdonos, engem meg még nem nézett annak. Lényegébe, a szemembe sem nézett. Nagyon negatív volt az egész hely.
Itthon ebéd, pihenés. Megint a naplót csináltam. Anival beszélgettem. Meg is csúsztam. Holnap meg nem tudom, hogyan fogok futni, de fogok. Meglátjuk. Vannak ötleteim.

🤸‍♀️Testi változások:
Elengedtem a súly dolgot. Egészen jól néz ki a testem, nekem ez jó. Továbbra is írom majd a táblázatokat, de nem keresek benne semmit. Igyekszem tartani az 1400 kalóriát. Kicsit több jó lenne, de ez is elég most. Elég passzív az életem. Ma csak 420-at égettem el. A létezésemhez pont annyi kell, de akkor csak fekszem és lélegzem. Most sem értem, miért nem fogyok.
Kis ördögöm jelenti, lehet a három kávé és a kb. 100 kalória nasi… Válaszom, hogy az ülőmunka 1700 visz el, annyit mozgok. Akkor?

⚧️Libidó (erekció):
Nyugalom van bennem. Jó érzés, nem vágyom semmire. Nem akarok semmit. Nem írtam, de pár hete rájöttem, hogy a péniszem nem tudom jól mérni. Nagyjából hiába látszik ugyanakkorának, sokat zsugorodott. Emlékszem, az elején még akár látszott is hátulról, most ez esélytelen. 

💞Érzelmek:
Nyugodtabb vagyok. Tudom a munka szopás lesz, és a hátam közepére sem fogom kívánni. A gyógyszerfelírás viszont nagyon megnyugtatott. Adott egy bizonyosságot. Minden lehet persze, de jól esik, hogy ott van.

Címkék: napló, este
📖 Könyv: Vladimir Nabokov – Meghívás kivégzésre
Időjárás: 🌧️ 24 / 13 °C
☀️ Napkelte: 6:01 Napnyugta: 19:39
Holdfázis: 🌓 Első negyed
Hely: 47.681495, 17.675361
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply