Mastodon Szégyenteljes nap – Myra naplója
Napló

Szégyenteljes nap

2024. április 17., szerda 19:40

HRT 163 nap

💬Gondolatok:
Egyik legrosszabb nap volt a mai. Nem csak a pocsék időjárás miatt, hanem mert egyedül is voltam. Valahogy nem találtam a helyem, csak a naplóval foglalkoztam. Legalább a microblog meglett. Kicsit rejtve, de ott van. Jó helyen van ott. Mást nem is csináltam ma. Szégyellem is magam, hogy őszinte legyek.

🌞Napom:
Reggel Kasper keltett, vagy ő volt hangos, vagy én alszom nagyon rosszul. Nagyon forgolódtam az biztos. Utána már nem volt kedvem tekerni. Már akkor éreztem, ez egy rossz nap lesz. Reggeli után már csak gépeztem. Picivel korábban ebédeltem, majd pihentem kicsit. Vártam, hogy jobb idő legyen, ami nem lett. Szóval gépeztem tovább. Aztán itt is volt az este.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggeli tekerés elmaradt, meg csak pislogtam a súlyomra, de már nem érdekel. A diétát nem adom fel, igyekszem nem törődni azzal mit mutat. Magamon nem látok annyi felesleget, mint amit a mérleg mutat. Ma 300 marad az 1500-ból. Az már jobban zavar, hogy nem tudtam magam rávenni a Cooper futásra. Minden ellene volt. Az időjárás az utolsó pillanatig pocsék volt, és egyedül voltam itthon. Nem szeretem annyira Odint egyedül hagyni.

⚧️Libidó (erekció):
Igazából, csak jött, hogy elélvezzek. Szokásos, unalom ellen, élvezni kicsit. Nem is volt jó az egész. Mindegy is.

💞Érzelmek:
Már nagyon fezült vagyok. Csak azon tud járni a fejem, hogyan fizetem ki a számláim. Közben sehonnan nem jön válasz. Teljesen kivagyok. Lehet ezért nem vagyok éhes.

Címkék: napló, este
📖 Könyv: F. Scott Fitzgerald – A nagy Gatsby
Időjárás: ☁️ 13 / 4 °C
☀️ Napkelte: 5:57 Napnyugta: 19:42
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★☆☆☆

Térkép

Leave a Reply