Mastodon Legjobb doktornő – Myra naplója
Napló

Legjobb doktornő

2024. május 15., szerda 19:49

HRT 191 nap

💬Gondolatok:
Ma nagyon izgalmas napom volt. Sok minden történt, és sok apróságra rájöttem. A legfontosabb, hogy megrögzött könyvvásárló vagyok. Bármelyik könyv megtetszek, akkor azt meg akarom venni. Pedig már nincs helyem a szekrényen.
Ma voltam üzemorvosnál, ma is magassarkúban mentem. Már éreztem, hogy sok, de gyakorolni akartam. Kicsit sétálós is lett a nap, de nagyon szeretek benne lenni. Holnap még nem tudom abban megyek-e. Overálban akartam, de végül azt elvetettem. A képen látszik, mi volt a terv. Majd meglátom milyen kedvem lesz.
A napom legjobb része az üzemorvos volt. Eltévedtem természetesen, de végül rá leltem a jó helyre. Azt nem gondoltam, három üzemorvos is van a Leier-ben. Miután nagyon kedvesen felvették az adataim, bemente a doktornőhöz. Szokásos beszélgetés, mindent elmeséltem neki amit kellet. Vizsgálatok, nagyon kedvesen kezelt. A végén viszont beszélgettünk, és elmondtam neki, mik a nehézségek a tranzicióban. Egyszer csak felugrott, és átölelet. Megszólalni nem tudtam, teljesen lefagytam. Utána a szemembe nézet, és azt mondta büszke rám. Ott kész voltam, nem sokon múlt sírjak. Nagyon sokat segített, és erőt adott. Több olyan doktor kellene, mint Dr. Gindele Krisztina. Remélem, minden megadatik neki amire csak vágyik.
Utána voltam Tesco papírokat kitölteni. Sikerült a pénzszállítóval összeütköznöm. Ami meglepett, hogy kéz csókolomot köszönt. Annyira jó érzés volt. Pedig addigra össze volt fogva a hajam. Ezeket a pillanatokat imádom.
A harmadik, ami ma történt, hogy rájöttem leszbikus vagyok. Jelenleg biztos. Az agyam – megrögzött realistaként – nem tud elvonatkoztatni attól, hogy péniszem van. Emiatt úgy is vagyok. Pasit, így nem tudok befogadni. Viszont a fantáziáim már férfiakról szólnak. Teljes mértékben ők érnek hozzám, és hatolnak belém. Nem análisan. Ebből tudom, biztos biszexuális leszek, de inkább a hetero felé fogok hajolni. Aztán meglátjuk hogy talál meg a szerelem.

🌞Napom:
Reggel egészen sietős lettem, aztán rájöttem, hogy felesleges. Gábris bevitt, így volt időm mindenre. A napi borotválkozás kezd zavarni. Nem tudom mit kezdjek vele. A nagyja csak ősz. Reggeliztem, s mentünk is. Az üzemorvosról beszéltem. Utána felvettem a könyveket. Megint könyvek. Aztán várnom kellet a buszra. Most nem olvastam, inkább élveztem a szeles napsütést. A Tescoban gyorsan végeztem, hogy időben hazaérjek.
Itthon ettem, aztán pihentem. Nagyon nem tért el a napi rutinom. Most időben vagyok mindennel. Megtalálgatom az egyensúlyt. Lesz munka, valószínű meg fogom tudni tartani valamennyire ezt. Csak az első pár hétben kell majd beleszoknom. Kávé fog kelleni.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggel felvettem az overálom. Jól nézek ki. Vigyorogtam magamban. Nagyon szeretnék abban elmenni holnap, vagy pénteken, de félek sok lenne. Péntekes ráadásul eső is lesz. Kevés lenne a bőrkabát. Meglátjuk hogyan döntök majd.
Enni reggel müzlit ettem, utána inkább ittam. Ebédre rakottkrumpli volt, zöldbablevessel. Esélytelen volt jól kihozni. Nem is próbáltam. Vacsorára megettem a maradék salim pirítóssal. Így marad még 160, de az a csipkedéssekkel és az uborkával ki is jön. Bár hízni épp csak hízok. Jó így, a testem egészen jól pakolja.

⚧️Libidó (erekció):
Semmi rezdülés, vagy bármi. Egy kis feszültség volt, mikor megláttam magam a tükörben. Nagyon szépnek láttam magam, piszkosul vágytam arra, hogy megérítsen egy férfi. Nagyon tetszettem magamnak ott akkor. Ezt szeretném, ha másik felem is lássa bennem. Ez is rettenetesen izgató. Vágyom egy férfi érítésére.

💞Érzelmek:
Igazán jó kedvem volt ma, de nem táncolós mint tegnap. Ma nyugis voltam, aki magának, és az életének örül. Annak, hogy azt látja a tükörben amire mindig is vágyott. Mindig meg tudom mosolyogni magam. Ott vagyok, immár én vagyok. Egy évnyi edzéssel, a közelébe sem jutottam, annak amit fél év terápia alatt. Hihetetlen érzés, s mindig mindenkinek muogatnám, nézd szép vagyok. Végre!

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: On Sai – Esővágy
Időjárás: 🌞 23 / 10 °C
☀️ Napkelte: 5:12 Napnyugta: 20:21
Holdfázis: 🌓 Első negyed
Hely: 47.679774, 17.636449
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply