Mastodon Jóra jön a rossz – Myra naplója
Napló

Jóra jön a rossz

2024. május 16., csütörtök 20:53

HRT 192 nap

💬Gondolatok:
Ma azt hiszem nagyon léptem vissza a transz elfogadás dolgában. Gábris (nevelőapám) azt mondta, sosem fog Myra-nak hívni, és nem fogja elfogadni. Nem tudok mit mondani. Sejtettem, hogy mindig is más a gondolkodása, mint a családomnak, de hogy ennyire. Ezt nem hittem. Nagyon nagyot csalódtam. Egyetlen nagyobbat tudok csak mondani, a vérszerinti apám volt, ő azt mondta nekem, hogy “nincs mondandóm számodra“. Úgy látszik az apákkal nincs szerencsém.
Már egy ideje éreztem, hogy semmibe vesz és távolság tartó, ezt viszont nem hittem. Adtam neki időt. Fél évig senkinek nem szóltam, hogy lenne-e kedves s szólítana a nevemen. Most már kérem. Csak tudod az a baj, ha egy valaki nem teszi akkor a többiek is miatta nem fogják. Pedig nem erős, csak egy pocakos ötvenes. Anyám is, és a bátyám is itt hagyná. Tudom. Mégis inkább én megyek. Remélem jobb lesz. Csak könyörgőm ne higgye, hogy ezzel ő a jobb. Legalább tudom, hogy miért vesz semmibe. Eddig bóknak vettem, hogy így tekint nőnek, alacsonyabb rendűnek. Úgy látszik rosszabb, a propaganda átmosta a fejét. Kell egy ilyen ember a családba mindig. Pedig, az ő fiával is van probléma, ő is a szivárványon van…

🌞Napom:
Reggel időben keltem, bőven tudtam fürdeni és borotválkozni. Ettem is, ittam is. Mentem is Plazma. Az is elment, semmi különös nem volt. Utána Sparban voltam, sajnos kérmtúró nem volt, de túrógombócos túrórudi igen. Nagyon finom. Ritkán, de biztos eszek majd. Utána beugortam a Libribe, de még nem jött meg a könyvem. HZsK-t várok. Aztán irány haza, arra is rájöttem, hogy a magassarkú miatt izomlázam van. Holnap így nem abban megyek. Még nem tudom mi lesz.
Itthon kicsit kint voltam, akkor zajlott le a beszélgetés. Gábris megint ház urát akarta játszani, erre szóltam a nevem miatt, s mondta ezt. Odin kiküldte a szobából, amivel nincs bajom, de akkor szóljon a másiknak is. Erre mondta, hogy ezt majd ő eldönti, mintha övé lenne a ház. Tudná, hányszor elakarta a többiek menni, s én beszéltem le a dolgot… Vannak problémák, változik az életem. Még bunkó sem voltam.
Utána már nem volt kedvem kimenni. Azt eldöntöttem, hogy csalódásom miatt nem kérem semmiben a segítségét, és én sem fogom adni a sajátom, csak ha Zsu kér rá. Így most megint rosszban vagyunk, bár ez szerintem hosszabb lesz mint eddig volt. Az udvariasságot meghagyom, sokat köszönhetek neki. Ezt nem felejtem, a jövő már más. Amint a nevemen hív beszélhetünk.
Most este Discord volt, s már zárom a napot, s olvasok majd. Nem tervezek sokat.

🤸‍♀️Testi változások:
Reggel kezdek beállni erre a 65,5-66 kilóra, ami most jó nekem. Csak lassan szeretnék haladni. Rendesen eszem, s megengedem magamnak a kis édességet. Azt is csak akkor, ha feltudom úgy építeni a napot. Holnap érdekes lesz, de azt holnap. A testem jól érzi magát, mindenem kicsit változik. Jó így, csal lennék kevésbé szőrös.

⚧️Libidó (erekció):
Kicsit volt reggel merevedésem, de nem értettem okát. Valóban korábban keltem, de nem hiszem ez lenne az oka. Utána egész nap nem volt semmi. Szeretem így a napokat. Remélem megint elmegy majd tíz nap így.

💞Érzelmek:
Reggel egészen jól voltam. Aztán jött a beszólás, és többszörösen a földbe taposott. Igen tudom, minden jóra jut legalább egy rossz. Akkor sem tudom teljesen túl tenni magam rajta. Ritkán csalódok, akkor viszont túl nagyot. Elvesztem a hitem az emberekben. Most is ez volt. Már nem tudtam bízni, szerencsére nem lett baj belőle. Azt viszont tudom, ezt a kapcsolatot már nem tudom helyrehozni. Amíg nem ismer el biztosan. Kell, hogy önmagam lehessek, ne megtűrt.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: On Sai – Esővágy
Időjárás: 🌬️ 22 / 11 °C
☀️ Napkelte: 5:11 Napnyugta: 20:22
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.68507, 17.633793
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply