Mastodon Újra Pesten kicsit – Myra naplója
Napló

Újra Pesten kicsit

2024. május 17., péntek 21:14

HRT 193 nap

💬Gondolatok:
Nem volt egyszerű a mai nap, de újra volt tanulsága. Az immár egyre biztosabb, hogy elhagyom a szülői házat. Egyszerűen nem akarok úgy itt lenni, hogy nem fogadnak el Myra-nak. Ez volt a legfontosabb ma. Hoztam egy nagyon nehéz döntést.
Aliz-nál voltam ma. Nagyon sokat beszélgettünk, és egyre inkább éreztem, hogy tudnék vele együtt élni. Nagyjából olyan lehet, mint a bátyám. Akit tudok kezelni, s tudom mit várjak tőle. Aliz is ilyen, akkor nem lesz gondom. A munka jónak hangzik, de nem egyszerű. Csinálni kell, okosan és szépen. Azt viszont értem, hogy miképp lehet keresni vele. Egyetlen dologtól tartok csak, az albérlet. Bízom benne, hogy találunk olyat ami Odinnak is jó.

🌞Napom:
Reggel keltem, majd elcsesztem az időt. Már tegnap eltettem, a kajámat, így azzal nem volt gondom. A hidegháború továbbra is tart, ebből kezd elegem lenni. Tudom, ez már nem fog változni. Végül nem fürödtem, csak borotválkoztam, majd kitaláltam a szettem. Szürke naci, amit nagyon szeretek. Ehhez vettem fel a fekete felső és a bőrkabátot. Kevésnek bizonyult ez így. Hiába volt sálam azért fáztam.
Az még mindig meglep mennyire gyorsan felérek Pestre. Alig van időm olvasni. Általában mindig akkor keresnek mikor megyek. Fent már kezdem megszokni a közlekedést, de azért a rosszidő látszott az embereken. Én sem éreztem magam teljesen jól. Aliz-t elsőre megtaláltam, meglepetésemre, inkább hozzá mentünk. Nem volt rossz gyalog túra. Kérdéseim most is vannak, hogy hogy-hogy nem tudott egy kávét fizetni magának, de ez később is kiderülhet. Tippre még nem dolgozik annyi ideje ott. Fent nála beszélgettünk elég sokat. Mindent érintettünk, s éreztem, hogy mikor alább hagy a beszélgetés, egy nyugodt kapcsolat lehet ebből. Igazán, már csak a saját fenntartásimat kell legyőznöm. Félek elmenni innen, de ez nem lep meg. A félelmem oka, tudom mikor elmegyek nekem nem lesz már lehetőségem visszatérni. Ezt nagyon mélyen érzem magamban.
Beszélgetés után szokásosan éppen elértem a vonatot. Jó, tíz percet vártam. Vonaton fura rakottkrumplit enni az elsőosztályon. Akkor is kényelmesen utaztam, és megérte. A buszt haza viszont épp csak elértem.
Itthon persze kis vita volt. Odin ráremeg a viharra. Ha simogatod akkor adod alá a lovat, s jobban csinálja. Ezt Zsu nem nagyon érti. Szóval, a kicsit méregettük egymást Gábris-al, talán egyszer leesik neki, hogy nincs hatalma. Csak a látszat. Nekem nemsokára már nem fog számítani. Így vagy úgy, de elmegyek innen.
Még most írok, zárom le a napot, és olvasni is akarok. Nem vagyok bolond.

🤸‍♀️Testi változások:
Rajtam semmi, a súlyom viszont kicsit lejjebb ment. Ez a 65,3 nem baj, csak épp hízni kéne. Jó, ma is megmaradt 600. Reggel ettem süti és krémtúró, aztán az ebédem ketté szedtem, így a vacsi is az lett. Közben semmi. Gondolkozom bekapjak e valamit, de nem nagyon vágyom rá. Uborkára igen, azt lehet eszek párat.

⚧️Libidó (erekció):
Ilyen napon? Minden is hatott rám, arra már gondolni sem volt időm. Meg sem rezzentem, semmire és senkire. Most megint kikopóban van a libidó. Meglátjuk mi lesz.

💞Érzelmek:
Boldog vagyok, félek, várakozom, izgatott is. Sok az érzelem, mindet kicsit megfogom használom, majd elengedem. Tudom, hogy sok dolgom lesz a jövőben, és szeretném is őket. Attól félek, hogy ezzel éveket is veszthetek. Remélem szép évek lesznek, és boldog lehetek. Úgy érzem ebbe most bele kell vágnom. El kell indulnom az egyesülettel, egy új irány felé.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: On Sai – Esővágy
Időjárás: 🌧️ 17 / 11 °C
☀️ Napkelte: 5:05 Napnyugta: 20:17
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.498846, 19.050347
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply