Mastodon Első nap újra megint – Myra naplója
Napló

Első nap újra megint

2024. május 21., kedd 12:19

HRT 197 nap

💬Gondolatok:
Ma volt a Tesco-ban az első nap. Valójában ezt vártam, így nem csalódtam. Tudtam mi lesz. Csak még az ottani rutinokat nem ismerem, mi merre hány méter. Ehhez idő kell. Pár hét, s ez is meg lesz.
Az érdekesebb része, hogy mindenkinek következetesen Myra-ként mutatkoztam be. Nagyon nem akadtak fent rajta, csak visszakérdeztek, jól hallották-e. Szóval nem csak szép szólamok, hogy mindenki egyenlő, tényleg úgy tűnik igaz.

🌞Napom:
Reggel időben keltem, de csak a borotválkozás és a reggeli készítés volt. Korán is végeztem, így ennyire nem kell kelnem. Csak azt nem tudom még, hogy 15 vagy 30 perccel keljek később. Majd tesztelem a napokban.
A buszok időben vannak mindenhol, oda is, vissza is. Így a délelőttös egész jó műszak nekem. Bent kicsit rutintalan voltam, még poharat is törtem. A Divi megoldott, nem kell aggódnom miatta. Nagyon tetszik a hely, de még szinte senkit nem ismerek, és azon nagyon sok múlik.
Munka után mennem kellet a 138. HZsK-ért, utána On Sai könyveiért. Így megint 5 könyvvel tértem haza. Nem jó ez így. Többet kéne olvasni, bár itthon ez nem egyszerű. Azért haladok.
Más nem volt írtam kicsit, szerintem újra előfizetek a Fortelling-re, mert írni szeretnék. Este vitáztam Zsu-val a kajáról, aminek nem is ő a hibása, de másnak meg hiába mondom.

🤸‍♀️Testi változások:
Ma már érdekesebbek a dolgok, 66 kiló felett vagyok, és sokat is ettem. Igaz estére 700 kalóriám, de gyorsan eltüntettem, viszont nagyon teli a hasam. Ezen még változtatni akarok. Igen tudom, itt van kaja féltés, meg talán más gond is. Enni akarom ami finom, mielőtt el eszik leölem. Most gépsonka nem maradt nekem, s nem lehet mondani én eszem meg, mert rám romlanak a kenyereim, ők meg mivel dolgoznak viszik el. Nem az zavar, hogy elviszik. Az a rossz, hogy nem szólnak, és nem is veszik figyelembe, hogy én csak azt eszem meg. Tartós szalámi van még. Természetesen nem vesznek Zsu-ék felvágottat még, így nekem kell kiadnom rá. Még ez sem zavarna, ha lenne pénzem, ami nincs. Így azért haragszom mindenkire, na.

⚧️Libidó (erekció):
Kicsit érdekes mód mocorgok, de nem akkor mikor olyan van. Inkább mikor kicsit elkalandozok. Mikor jó kedvem van, igazán jó. Ott abban a pillanatban. Érdekes dolog ez.

💞Érzelmek:
Nagyon jó napom volt, de nem tökéletes. Végig jól éreztem magam. Az is jó volt, hogy Myra lehettem szabadon. Sőt egy-kétszer le is hölgyemeztek. Tényleg, eltudtam ma hinni, hogy egyszer passing lehetek.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Kalibán háborúja
Időjárás: 🌧️ 26 / 16 °C
☀️ Napkelte: 5:06 Napnyugta: 20:28
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686726, 17.619182
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply