Napló

Nincs fiú nevem

2024. május 22., szerda 20:04

HRT 198 nap

💬Gondolatok:
Két dologról szeretnék írni, az egyik munka, a másik a napló oldala.
Az utóbbi rövidebb. Amit terveztem kinézetre végeztem vele. Lehet lesznek még ötleteim, de mikor elkezdtem napiban írni akkor ennyi design elemet terveztem. A neheze az volt, hogy nem lehetett mozgás érzékeny, mert a legtöbb látogatom mobilról van, ott ez nem látszik. Így is van kettő, de az belefér. A kis címek, és a könyvek adatlapja. Utóbbi az aláhúzással szerintem jelzi is, hogy valami ott lehet. Még akartam egy egyedi kiemelést, a neveket valahogy jelölni, és a linkekhez egy kis pluszt adni. Mást nem terveztem. Lehet a dőlt és a félkövér még változni fog, de az nem tervezett.
Munka… Ma is fárasztó volt, sokat pakoltam, és még fogok is. Mire megszokom meg még ok mindenem fog fájni. Nincs bajom, mert jó most itt. Sajnos, holnaptól nem lesz a vezető, így még nem tudom ez milyen hatással lesz rám. Azt éreztem, a védelme alatt állok. Ma azért már bátrabbak voltak az emberek velem. Kaptam pár erősebb beszólást is, de semmi diszkriminatívat. Egyetlen nő volt, aki az istenért sem értette meg, hogy Myra vagyok. Erősködött, hogy mondjam el a "fiú nevem". Természetesen nem tettem, mondtam nevezzen a nevemen. Valószínű, ha kikerül a papírom akkor lesznek akik próbálkoznak majd, de legfeljebb azt mondom azért nem figyelek mert nem az a nevem. Lesz ebből még konfliktusom, de akkor szólok a vezetőnknek. Sőt, elvileg feljebb is tudok menni. Úgy sem tervezek egy évnél tovább itt maradni. Túl keveset fizet, ha nem szivatnak meg. Mert jövő hónapban csak 3-4 délelőttöm lesz. A többi délután, emiatt a délelőttös műszakban végig tovább kell maradnom. Fél órával kezdek később, de háromszor kell három órával tovább maradnom. Oké, ezekben van egy óra szünet. Akkor is szopás. Meg lesz két szombatom, egy vasárnap. Kíváncsi mennyit fog ez így érni. Mert, ha nem lesz 300 felett, akkor nagyon erősen keresek mást. Holnap kiderül milyenek a kollégák valójában, nem igazán várom. Szerintem van aki már most utál.

🌞Napom:
Reggel később keltem, de még így is maradt kis időm. Szóval most kipróbáljuk, hogy ha 3:30-kor kelek akkor is kijövök-e időben. Reggel esett, és sötét volt, így novellát olvastam. Nem volt jó történet, de azzal is haladtam. Simán beértem, tanulom a házi szokásokat, szabályokat. Egészen sokáig pakoltam ki, utána oktatás, beszélgetés a vezetővel. Kicsit még pakolás, aztán rohanás a buszra.
Itthon gépeztem, csináltam az oldalt, majd fürdés. Holnap plazma, így hajmosi és borotválkozás is. Utána már csak ettem, most írok. Még angol, s olvasás. Talán időben alszom. Az öt óra alvás kevés, bár bírom vele. Még…

🤸‍♀️Testi változások:
Reggel esti rekord után, ami 68,60 volt, reggel is 67,60 voltam. Jó ez, de néztem, megint hasra megy. Elvileg a valós súlyom valahol 66 környékén lehet, de inkább alatta. Nagyon sokat ettem, amibe nincs semmi, csak súlya van. Mint a víz. Ha megiszok két liter vizet attól nem leszek 68 kiló. Pár nap, és kiderül. Ma persze megint megmaradt 250, s ennyit el is mozogtam minimum. Az árúfeltöltés egész jó fizikai munka, csak azt sajnálom karra megy, hasra.

⚧️Libidó (erekció):
Semmi, várható ilyenkor nincs semmi. Kezd változni a vágyakozásom is. Az overált magamon továbbra is imádom, de a többieken már nem igazán izgat. Néha, ha annyira szép teste van akkor, másként nem. Az, hogy mi izgatna fel, még fogalmam nincs.

💞Érzelmek:
Fáradt vagyok, és boldog. Az öltözőben jöttem rá, hogy bár furán néznek rám, lehet elfogadtak. Van aki mellettem öltözik. Egyenlőre nem vonok le következtetést. Ugyanakkor el tud sodorni egy-egy érzelem, akár a lábamról is le tud dönteni. Az már zavaró, hogy nevet nem tudtam változtatni. Fárasztó magyarázni, lehet teljes névvel kéne bemutatkozni.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Kalibán háborúja
Időjárás: 🌧️ 22 / 14 °C
☀️ Napkelte: 5:05 Napnyugta: 20:30
Holdfázis: 🌔 Növekvő hold
Hely: 47.686745, 17.619166
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply