Mastodon Úr a kasszában – Myra naplója
Napló

Úr a kasszában

2024. május 30., csütörtök 20:08

HRT 206 nap

💬Gondolatok:
Nehéz mikor semmi sem úgy megy ahogy szeretnéd. Mostanában, leginkább csak azt éreztem, hogy én nem juthatok el oda, ahová mások eljutottak. Legyen ez egy jó élet, nagy műtét, vagy csak passing lett már. Nem vagyok türelmetlen, hiszen még hét hónapja sincs, hogy változom. Csak ne hullámokban lenne. Egyszer hölgyemeznek napokig, aztán fiatal ÚR-rá válsz. Nagyon elveszi az életkedved. Arra már rájöttem, hogy a közösségi médiát hajnalban nem érdemes nézni, biztos lelombozódás.
Mindent egybevetve jól vagyok, és szeretem aki vagyok. Nem szeretnék többé az lenni, aki ezelőtt voltam. Nem is jut eszembe, hogy az milyen volt. Ez a test, ez a identitás vagyok én. Nincs már álmodozás, hogy milyen lenne. Az vagyok, akit álmodtam, ha nem is tökéletesen még. Erre rádöbbeni nagyon fura érzés volt. Haza érkezni a testembe, ami az enyém.

🌞Napom:
Reggel jól keltem, kicsit összeakadtam Gábrissal, de időben végeztem mindennel. Gyorsan kitaláltam, hogyan alakítsam át a reggelem. Kasp elaludt, nem tudtam kelteni kell. Munka jó volt, a reggel szokásosan telt, pakoltam. Ebéd után már kasszáztam. Tudni kell, ha kicsit stresszelek is, nekem az kikapcsolódás. Csak nem fiatal úr-aztak volna végig.
Utána lekéstem a buszt, így tudtam olvasni. Hazaérve, kicsit gépeztem, majd játszottam. Idővel fürödtem, de úgy döntöttem, hogy ma nem írok, időben fekszem. Így már csak az angol van, kilencig olvasok, ha lesz időm még.

🤸‍♀️Testi változások:
Heh, holnap lesz az utolsó nap, hogy teli eszem magam. Nagyon teli van ma is a hasam. Híztam, már láthatóan. A hasam is, és az alhasam is. Valószínű, ha visszaveszek, akkor a víz kimegy majd s egy része eltűnik.

⚧️Libidó (erekció):
Nem volt semmi. Volt pár gyönyörű nő, de nem mozgattak meg. Azt értem, hogy mért inkább őket néztem. A hasadás benne, mindig az a fele erősebb, aminek látnak. Nem jó ez így, de én nem látom magam, csak így tudom minek látnak. Persze, volt pár aranyos pasi is. Olyan feneket is láttam ma.

💞Érzelmek:
Kicsit visszacsúsztam, és rosszabb a kedvem. Az emberek miatt, a testem miatt. Kellet változnom, ezt el kell viselnem, később valahogy helyre pofozom magam.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Kalibán háborúja
Időjárás: 🌞 26 / 12 °C
☀️ Napkelte: 4:57 Napnyugta: 20:39
Holdfázis: 🌗 Utolsó negyed
Hely: 47.686729, 17.619177
Értékelés: ★★☆☆☆

Térkép

Leave a Reply