Mastodon Kialvatlan munkásnő – Myra naplója
Napló

Kialvatlan munkásnő

2024. május 31., péntek 20:41

HRT 207 nap

💬Gondolatok:
Kétszáz napja azért nem gondoltam, hogy most itt fogok tartani. Ennyit írni, és mondani magamról a gondolataimról. Igen, többet beszélek, sokkal. Rengeteg olyan dolgot is elmesélek, ami nem feltétlen tartozik oda, de én fontosnak gondolom, így beleszővöm. Akkor is, ennyi ideig minden nap írni, elköteleződés. Mindig időt szakítasz rá, idővel fontossá válik számodra az írás.

🌞Napom:
Nagyon rosszul aludtam, hiába feküdtem időben, négyszer voltam kint WC-n. Olyan volt mintha nem is aludtam volna. Ettől még egészen jól bírtam a napot. Jó volt a munka is. Találtam új kajákat, alakul az étrendem.
Ma magassarkúban mentem, nem érdekelt semmi. Jól érzem magam benne, és most erre vágytam. Nagyon nem néztek meg, mégis mintha így nőiesebb lennék, talán jobban annak is látnak. Plazma közepesen ment, kevés lett a fehérjém, néha szokott, ha nem úgy tudok enni. A fehérvérsejtszámom meg mindig magas. Ez ilyen. Viszont sok ReWin-t kaptam. Voltam Libribe, de három könyvből egy sem volt náluk. Így könyv nélkül jöttem haza.
Itthon gépeztem kicsit, mostam, aztán játszottam. Most még írok talán, angol lesz, s egy kis olvasás is. Utána még szeretnék játszani.

🤸‍♀️Testi változások:
Súlyos személy lettem. Hatvannyolc kiló vagyok. Jó, ma volt az utolsó nap. Holnaptól már visszaállok az ezerhétszázra. Kell, mert nem szeretek így kinézni. Nem sok látszik, vagy nem tudom, a hasam megint nekem randa. Jó lenne, edzeni és közben ezt a kajálást folytatni. Tudnék nasizni. Ez így inkább egyfolytában rágcsálás, egyrészt ezt kéne abba hagynom, lehet ha minden írok kibukik, hogy hol rontom el. Néha nehéz megállni, hogy a csipegetést ne csináld.

⚧️Libidó (erekció):
Igen. Ennyi volt. Reggel volt egy kis merevedés szerűség. Utána, viszont ár semmi. Egyáltalán, tudom egyre kevesebb lesz, és ez jól esik. Még képes vagyok rá, de érzem, hogy egyre kevésbé, és másképpen. A tus egyre jobban tud izgatni.

💞Érzelmek:
Bár jól vagyok, a napokban rájöttem, hogy változtam nem elég már, ha csak vannak a dolgok. Szeretnék haladni valahova. Szeretnék egyedül élni, szeretném az SRS-t. Régen, csak azt akartam, hogy tudjak néha játékot venni, vagy valami más. Most ezek háttérbe szorultak. A legfontosabb kijutni külföldre (leginkább németekhez). Már a váltások, nem olyan nem törődőm módon teszem. Inkább az a fontos, hogy pénz legyen. Pluszba azóta nem tudtam kerülni. Ez 330-360 lenne minimum. Így ha költözni nem is, de félre tenni tudnék. Ennyit nagyon kevés helyen adnak meg.

Adatok
Címkék: napló, este
📖 Könyv: James S. A. Corey – Kalibán háborúja
Időjárás: 🌧️ 21 / 14 °C
☀️ Napkelte: 4:57 Napnyugta: 20:39
Holdfázis: 🌘 Fogyó félhold
Hely: 47.68507, 17.633793
Értékelés: ★★★☆☆

Térkép

Leave a Reply