Napló

Új testet kaptam

2024. június 28., péntek 19:53

HRT 235 nap

Pihenő nap volt, magamra figyeltem igazán. Ezen is gondolkodtam kicsit. Ki lettem én, annyira sokat változtam, hogy a fejemben élő kép már nem az amit a tükörben látok. Nehéz elmondani, de ha álmodunk akkor van egy énképünk. Ez változik legnehezebben. Aki biztos magában, vagy elfogadta a helyzetét neki állandó. Bennem egy fura énkép volt. Az arcom az amit már mutattam, szakállas fej, szögletes felsőtest, és nőies has és alsótest. Persze férfiként azonosítottam magam.
Mára ez a test teljesen megváltozott. Szeretem, és figyelem, de az énképem lassabban változik. Ezt próbáltam ma összehozni. Kicsit el vagyok hízva, és a mellem megint nőtt egy kicsit. A változások újra hirtelen jöttek. A bőröm puhább lett, a szőröm mindenhol elvékonyodott. Könnyebb a borotválkozás. Érdekes, de így elhízva is jobban érzem magam a bőrömben, mint eddig bármikor. Az ikon testem szeretetés mutatja.

Reggel kis szundi után kávéztam, majd Divi. Reggeli kefir volt, és BelVita Softy. Nem igazán ekkor eszem sokat. Inkább napközben. Utána tévéztem, és olvastam kicsit. Pihentem. Ebédre húsleves volt, tökfőzelék és fasírt. Ebéd után viszont elélveztem. Már magam sem értem miért is kívánom, vagy vágyom. Vagy mi. Nem igazán volt jó, de az út addig igen. Élvezem a részt mikor az overálra gondolok. Pont emiatt abban is vagyok mostanában, ha itthon vagyok. Azt nem érzem visszaesés lenne. Inkább másképpen élem meg, a női oldalt. Utána pihentem, jóval kevesebbet mint vártam. Ébredés után játszottam kicsit, olvastam. Mivel holnap hajnali háromkor kelek, így fürödtem, és hajat is mostam. Már csak angol van, és a körmöm javítása. Ez utóbbit nem tudom, nem-e lemosom.
Ez volt a mai napom, nem lehet róla mit mesélni. Azt érzem, kevés nagyon ezek az egy napos pihenők. Képtelen vagyok rendesen regenerálódni utána. Holnap Tyr-rel leszünk, kíváncsi leszek, milyen lesz. Hol leszek. Reménykedem, hogy azért jobb nap lesz mint az utóbbi délutánosok voltak.

Adatok
Címkék: napló, este, gondolatok, pihenés
😴 Alvás: 7:37, 📺 TV: Azok a 90-es évek show, 🛋 Olvasás: 40 oldal,
📖 Könyv: Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István – Időfutár 1. A körző titka,
🔢 Szavak: 300, 🎮 Játék: Hogwarts Legacy
Időjárás: 🌞 30 / 18 °C
☀️ Napkelte: 4:55 Napnyugta: 20:52
Holdfázis: 🌗 Utolsó negyed
Hely: 47.668526, 17.658552
Értékelés: ★★★★☆

Térkép

Leave a Reply